Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láttam az irodaház éttermében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam az irodaház éttermében egy nagyon fullos nőt. Totálisan az esetem. Mit kellett volna tennem hogy rám nézzen? Kollégájával ettek. Tippek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 25. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%
Ezt végigolvasva szerintem kiégtem mára 😂
2021. okt. 25. 17:00
 62/67 anonim ***** válasza:
97%
🙄 Akkora kamu...ugyanaz a suttyó stílus aki pár hete a szomszéd nőt nyomozta, kukkolta. Akkor is azzal kezdte csinos de hát mit képzel anyjával él, autóval viszi haza akivel randizik biztos beképzelt stb.
2021. okt. 25. 23:35
 63/67 anonim ***** válasza:
76%

Sokan írják hogy menj oda azokhoz az idegen nőkhöz, akik tetszenek, és kezdeményezz beszélgetést, de ez a legutolsó dolog amit tenned kéne ebben a helyzetben.

Félbeszakítani valaki napját a hülyeségeiddel tiszteletlenség. Jól tetted hogy elsunnyogtad ezt a helyzetet; a nő nyilván nem azért lépett ki aznap reggel a lakásából, hogy lepten nyomon feltartóztassák a hormontúltengéses férfiak.

Már csak azt kéne megtanulni, hogy hogy ne öntsön el a frusztráció minden alkalommal, amikor egy neked tetsző nőt látsz, és a végén még egy viszonylag normális emberi lény is válhat belőled.

2021. okt. 25. 23:59
 64/67 A kérdező kommentje:

63-as: az utolsó megjegyzéstől eltekintve ez végre egy valid és jó válasz , tanács.

Én is ezért nem szoktam odamenni hiszen tudom hogy ez egyszerűen nem így működik.

Hiába tetszik valaki nagyon meg , semmit sem tudok róla és a körülmények sem idealisak arra hogy egy munkaközi szünetben egy vadidegen nőhöz odamenjek a semmiből.

A rosszindulatról nem is beszélve amit ilyenkor az ember kap majd a háta mögül azoktól akik látták ezt a felvonást ...

A végkimenetel pedig esélytelen.

Valóban ilyenkor erőt kell venni és elfordítani a fejünk hiszen mindösszesen a tesztoszteron beszél ilyenkor semmi más.

Sajnos kevés olyan szituáció van ahol az ember tényleg számára vonzó embereket lát, legtöbbször vadidegen az illető az utcán , étteremben , BKV-n...

Sajnos ez ilyen. Szökő évente ha esetleg beszélgetés összejön , el kell engedni...

Viszont abból nem engedek h sok ilyen nő pár év múlva már nem kap jelzéseket nézéseket férfiaktól ( max melós bámulja meg ) és amíg lehetne adhatna esélyt de az egó az mindig győz ...

2021. okt. 26. 05:27
 65/67 anonim ***** válasza:
91%

64.-re.

Sosem értettem az ilyen, magukat INCEL néven illető senkiket.

Akkor most kell nő nektek, vagy sem?

Nem mész oda? Semmi gond! Akkor nem is lesz nőd.

De ha nem mész oda, akkor minek puffogsz rajta?

Ha meg kevés vagy X nőhöz, vedd célba, az alsóbb polcról Y-t. Tudod, mit a kocsiknál, ha nem telik BMW-re, veszel FIAT-ot.

2021. okt. 26. 05:36
 66/67 A kérdező kommentje:

65-ös és szerinted ez így működik? Hogy egy vadidegen emberhez odamész egy tök random helyen belemászva a napjába, más idegen emberek előtt és bepróbálkozol?

Ez még a filmekbe se szokott működni.

Hatalmas tévhit.

Egyébként meg szerintem olyan nőt kell célba venni aki tetszik de reálisan kell nézni a helyzetet. Én örülnék e neki fordított esetben ha egy kollégával eszek és odajön valami csaj? Bizarr lenne na.

2021. okt. 27. 07:30
 67/67 anonim ***** válasza:
25%

66.-ra.

NE MENJ ODA!

Ezért nincs nőd, mert nem mész oda, csak töketlenkedsz.

"Én örülnék e neki fordított esetben ha egy kollégával eszek és odajön valami csaj? Bizarr lenne na."

NEKED, bizarr lenne!!! De hozzád senki nem megy oda, mert kevés vagy.

2021. okt. 27. 10:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!