Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha belezúgtam a portás srácba az irodaházban?
Egy irodaházban dolgozom és nagyon megtetszett az egyik éjjeliőr srác lent a recepción. Nem mindig ő van,de mindig már bizsereg a gyomrom,ha megyek le a lifttel,hogy vajon ő van e éppen. Amikor egymásra nézünk szinte szikrázik a levegő köztünk, nagyon mosolygunk egymásra. Szerintetek ezt ő is érzi, vagy csak én képzelem bele?
Mit csináljak szerintetek. Végül is nem munkatárs, tehát annyira talán nem tabu.
"belezúgtam" te is tudod hogy ez nem szerelem, hisz nem is ismered, csak egy nagyon eros fizikai vonzalom (amivel persze semmi gond)
"Amikor egymásra nézünk szinte szikrázik a levegő köztünk, nagyon mosolygunk egymásra. Szerintetek ezt ő is érzi, vagy csak én képzelem bele?" 50-50% Tapasztaltam mar ilyet is olyat is. A sraccal "szikrazott" koztunk a levego, elkezdtunk randizni es csodalatos volt. De olyan is volt, hogy szikrazott a levego, elkezdtem kicsit nyitni fele, mutatni a jeleket, hogy lehet probalkozni, es kovetkezo hetvegen meg a baratnojevel jott kezenfogva. Kicsit pofara estem, dehat en voltam a h.lye hgy sokat kepzeltem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!