Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam az irodaház éttermében egy nagyon fullos nőt. Totálisan az esetem. Mit kellett volna tennem hogy rám nézzen? Kollégájával ettek. Tippek?
miert ‘alllna kifelena szenaja’ egy csinos fiatal nonek?! megint a szokasos incel agymenes, hogy 30 felett a no oreg meg ertektelen?! lol.
35 vagy baratom, de te se leszel mar szebb, fiatalabb, vinzobb es ha ennyi idosen irodai kis senki vagy, tobbere se nagyon fogod vinni. a no 10 ev mulva is jo no lesz, teged meg 10 ev mulva ugyanugy eszre se vesz senki, mint ahogy most sem erdkel senkit a letezesed, luzerkem.
csapd ki otthon a nore, mert tobb ugyse fog jutni soha.
41.-re.
Ja, akkor nincs több kérdésem.
Nem neki kell úton útfélen minden számára jötment pasinak jelet adni.
Ha tetszik kezdeményezz, ha meg ilyen a stílusod akkor is akkor letudod az egészet 2 perc alatt amíg elhajt.
"De igen nagyképű mert átlag felett vagyok ő benne pedig 1-2 év van és utána ráncos vén senkiházi lesz."
Te meg már most vén, ráncos senkiházi vagy. Gondolom, idősebb vagy annál a nőnél.
"de valami jelet adhatott volna."
És mégis minek? Ki vagy te? Bár hálát adhat az égnek, hogy ezt nem fogja megtudni.
Ja, hogy te is az a széplelkű incel vagy ugye, akinek nem veszik észre a belső szépségét.
" ráncos vén senkiházi"
Csak úgy ragyogsz belülről, elhomályosítod a napot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!