Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam az irodaház éttermében egy nagyon fullos nőt. Totálisan az esetem. Mit kellett volna tennem hogy rám nézzen? Kollégájával ettek. Tippek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 12:10
32/67 anonim válasza:
15. vagyok. Nekem ez szokott működni, elég szép aránnyal. De én férfi vagyok.
33/67 A kérdező kommentje:
Jó pasi vagyok de visszafogott nem vagy nyomulós típus....ez a 'bajom'.
2021. okt. 25. 12:41
34/67 anonim válasza:
Az a bajod, hogy arrogáns és bunkó vagy.
35/67 anonim válasza:
28: no vagyok, de szerencsetlen 😂
atlagosnal jobban nezel ki, hogyne.. en meg paliv barbi vagyok. ha jo pasi lennel, eszrevett volna. amugy meg egy irodahazban azzal aztan nem tunsz ki, hogy atlag felett keresel. 220 netto az atlag, egy irodaban ettol MINDENKI jobban keres, kiveve talan a takaritot. te allitod, hogy ‘irodai kukac’ vagy, nyomikam.
36/67 A kérdező kommentje:
35-ös, kinek mi a jó pasi...
Neki BMW-s vállalkozó kell szerintem semelyik irodai kukacn em jön be neki amíg nem látja milyen logós slucckulcsa van...
De ő benne van max 1-2 év ( kifele áll a szénája ) bennem legalább 10. Ki ér többet? Én !
2021. okt. 25. 12:48
37/67 anonim válasza:
Ha érnél bármit, észrevett volna, de nem így történt. Az ő szemében bizony értéktelen vagy (nem is csodálom).
38/67 A kérdező kommentje:
37es hidd el ő meg a 35-45 közötti BMWs AUDIS vállalkozó szemében értéktelen. Tud az nála jobbat is szerezni és szerez is...
2021. okt. 25. 12:52
39/67 anonim válasza:
Micsoda körforgás! A lényeg ugyanaz: nem kellesz neki, ideje elengedni. Szánalmas, ahogy itt pocskondiázod, holott ő a létezésedről se tud.
40/67 anonim válasza:
Szidod a csajt, lépni meg fostál.
Incel-e vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!