Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam az irodaház éttermében egy nagyon fullos nőt. Totálisan az esetem. Mit kellett volna tennem hogy rám nézzen? Kollégájával ettek. Tippek?
Beszelgetni kell a novel, idiotak meg lepontozzák.
Jo akkor csak nézzŕtek hogy visszanez e.
De nem kolléga, egy irodaház de van itt jó pár száz cég.
Sose láttam még sanszos nem is nagyon fogom évi 1-2x. De g---re bejött!
A gyűrűsujj jelöli azt, ha valaki jegyes/házas (de valaki szimplán csak ott hordja) a többi nem feltétlenül.
Amúgy azt kellett volna, hogy tököt növesztesz, és odamész.
Mert azt, hogy ráhárítod a felelősséget ("de hát neki kellett volna bátorítania!" - jó hogy nem azt akarod, hogy az asztalon ugrálva szurkoljon neked, és "á, úgyis biztos nagyképű volt, én jártam jól" mentalitás) azzal nem fogsz sokra jutni.
De tok mindegy epp kollega e vagy nem. Pont nem ez a lenyeg..
Soha nem lesz nőtök.
23-as nem vagyok jó pasi? Nálad tuti jobb. Ki vagyok b---va, van saját panelom, magas vagyok, dolgozok átlagbér felett egész f---án öltözködöm.
De igen nagyképű mert átlag felett vagyok ő benne pedig 1-2 év van és utána ráncos vén senkiházi lesz.
Nem megyek rá extrán fullos nőkre csak simán fullosokra.
Abban viszont egyetértek hogyha látta volna a BMW szagot rajtam akkor pislogott volna meg játszott volna a hajával mint vmi k----ott tini..
26-os igazad van de nem volt olyan a helyzet, én kollégával ő kollégával. Kínos lett volna mint állat.
Ha egyedül van megpróbálok rámosoylogni majd de sose fogom látni meg mosolyogni se szoktam idegenekre lol de megpróbálom, HÁTHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!