Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak szórakozik velem vagy bénázik?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyemen egy kollégám, aki tetszik nekem, de eddig nem volt semmi, mert kapcsolatban voltam. Most szingli vagyok, ő pedig felmondás alatt van, így finoman adtam felé a jeleket, írtam neki messengeren munka ügyben, bókoltam neki (nem tapadósan), stb. Dekoratív, csinos nőnek tartom magam, a férfiak nem szoktak sokat időzni, hogy randira hívjanak. Nála ez kicsit sokára jött, de végül kétszer randiztunk eddig. Én úgy láttam, hogy eléggé izgult a randikon, izzadt a tenyere, egymás után ette a tictac-ot, meg főleg én kérdezgettem/beszéltettem, mert láttam, hogy kicsit zavarban van, elmondása szerint már fél éve nem is randizott. Cuki volt amúgy. Volt már csók is, de az előtt is halkan megkérdezte, hogy megcsókolhat-e. A legutóbbi randin meg már egy kis tipitapi is volt. Viszont furcsa nekem, hogy a számomat nem kérte el, csak messengeren üzengetünk, de van hogy azt sem nézi meg rögtön, csak 1-2 óra múlva válaszol. Ott bátrabb picit, de nem nagyon kérdezget. Vagy volt hogy írtunk, aztán eltűnt, el se köszönt, mert bealudt. Megbeszéltük azt is, hogy ha munkával kapcsolatban van valami, majd keressük egymást, erre fel egy másik kollégától kért segítséget, arra hivatkozva, hogy most fáradt és nem lenne most jó társaság a számomra. Kicsit rosszul estek ezek a dolgok. De amikor egyedül vagyok az irodában, odajön hozzám, bújik, megölel, megszimatol, puszilgat, csókol, hoz nekem kávét meg ilyenek. Viszont úgy volt, hogy ma is találkozunk és elmegyünk egy társasággal bulizni, már egy hete le volt fixálva, erre lemondta, hogy közbejött neki valami, nem biztos, hogy ráér. Nem tehetek róla, rosszul esett, persze nem mondtam neki semmit, de magamban fel tudtam volna robbanni, mert ruhát vettem, fodrászhoz megyek, szóval készültem… Bezzeg más félre dobna mindent, ha jöhetne velem bulizni… Szóval most nem tudom mi van, csak szórakozik velem, hülyít engem? Félre ne értsetek, nem vagyok egy beképzelt p**a, mindenkivel nagyon jól kijövök a munkahelyemen, szeretnek a kollégáim, csak bosszant, hogy nem tudom most mi van.2021. okt. 15. 11:16
11/16 anonim 

válasza:

Nem gondolja komolyan! Szerintem lépj tovább!
12/16 anonim 

válasza:

Szerintem sem tervez veled komolyan, vagy nem tudja, mit akar tőled.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehet tényleg önbizalomhiányos kicsit. De pl a randikon is tök magától megfogta a kezem és kézen fogva mentünk. Meg mint kiderült, azért nem kérte el a számom, mert már kinyomozta a munkahelyen. Illetve elmondta azt is miért nem tudott ma jönni és látszott rajta, hogy tényleg bántja a dolog, de mondta hogy mindenképp találkozni akar még velem.
2021. okt. 15. 17:50
14/16 anonim 

válasza:

"Félre ne értsetek, nem vagyok egy beképzelt p**a"
Hát...de.
15/16 anonim 

válasza:

Nyomozgatni tud, randira is tud hívni, miért lenne béna meg önbizalomhiányos? Ha nem tetszik, akkor is az van, hogy nem kell neki több.
16/16 anonim 

válasza:

Lehet en vagyok rosszul beallitva, de a kapcsolat elejen, ha allandoan a kifogaskereses megy, az az ember nem igazan akar komoly kapcsolatot. Szavakban igen, de a tetteivel nem. Akivel ilyen nehez barmit is osszehozni, en azt szepen elengedem. Az o dolga az, hogy ugy szervezze az eletet, hogy a masik beleferjen. Ha ez nem kolcsonos, akkor ugyis veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!