Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ilyet keres, szerintetek csak szórakozik?
Az van beállítva neki, hogy ezt keresi:
beszélgetés, laza kapcsolat, hosszú távú kapcsolat.
Rámírt azzal, hogy a személyes ismerkedést preferálja, és, hogy én hogy vagyok ezzel.
Írtam neki, hogy ha itt kijövünk, és jól el tudunk beszélgetni, akkor onnantól én is.
Erre azt írta, hogy hát nem a legjobb internetes kommunikáció terén, de akkor megpróbálja.
A kérdésem azonban arra irányul, amit keres. Szerintetek, a címkék alapján (beszélgetés, laza kapcsolat, hosszú távú kapcsolat) csak szexpartnert keres? A laza kapcsolat eléggé elbizonytalanít...
Mindenre vehető csajtol függ. Ezt jelenti.
Aki nem annak meg letagadják.
Mármint, nem csak így írt rám ezzel, hanem, hogy szimpatikusnak tűnök, stb. Szóval nem csak ezt írta így.😂
Egyébként nekem beszélgetés, hosszú távú kapcsolat van beállítva ahhoz, hogy én mit keresek, ha ez számít.
Ez így ebben a formában csak dugó pajtit keres.
Nem egymást keresitek
Szerintetek egyébként, nagyon tolakodó lenne rákérdezni, hogy mit keres? (Mennyire komolyat)
Beszélgetünk már egy ideje, szóval nem így első kérdés lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!