Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszállnál a randipartnered kocsijába az első randin, ha előtte csak a neten beszéltetek?
Figyelt kérdés
Vagy az első pár randin, amikor még csak ismerkedtek?2021. febr. 1. 20:29
2/19 anonim válasza:
attól függ milyen az illető és milyen az autó.
Pl egy ránézésre életveszélyes szakad roncs, amit a szentlélek tart össze.. akkor inkább nem.
3/19 anonim válasza:
Nem.
Amellett, hogy alapból óvatos vagyok, nem szeretek olyan mellé beülni, akiről nem tudom, hogy vezet.
4/19 anonim válasza:
Elsőre én nem szállnék be. 2-3. randin már igen, de javaslom fotózd le az autót úgy, hogy a rendszám is jól látszódjon. Randi előtt szólj anyudnak, barátnőidnek, vagy bárkinek akiben megbízol, hogy kivel vagy és küldd el nekik a képet a kocsiról. Ha netán történne bármi. Tudom, túlzásnak hangzik, de nagyon beteg világban élünk és jobb elővigyázatosnak lenni. Sok rosszat lehet hallani.
6/19 anonim válasza:
Ha előtte nem ismertem, akkor csak fokozott óvatossággal. Azaz mindenkinek szólnék, hogy hol és kivel vagyok, továbbá randi előtt és után bejelentkeznék, hogy mi van velem. Amúgy a rendszám lefotózása sem rossz ötlet. ;)
8/19 anonim válasza:
Általában ez fordítva van, az én autómba ülnek be. Eddig nem volt olyan, akinek ez probléma lenne.
F
9/19 anonim válasza:
első randin alapból nem szervezek olyan programot, ahova autóba kellene ülnünk vagy utaznunk kellene.. főleg olyannal, akivel addig csak neten beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!