Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszállnál a randipartnered kocsijába az első randin, ha előtte csak a neten beszéltetek?
Nokent nem
Ellenben hozzam beszallhat a pasi ...
Aot volt mar olyan randim ahol kocsikaztunk az autommal 🙂
Beszálltam 2x is. Mindig minden lehető ismerősömnek megmondtam, hogy mikor és hova megyek, kb mikor keressenek, ha baj lenne.
Én sem szívesen tettem, viszont most a korona para miatt korlátozottak a lehetőségek, így mind a 2 pasival kirándulni mentünk.
Az első azért ajánlotta az autót, mert tömegközlekedéssel messze lett volna és nehezen megközelíthetető. Vele találkoztam többször is, de nem lett kapcsolat.
A másikkal szintén kirándulni mentünk, igaz, hogy közelebb, de éreztem, hogy szimplán kedveskedni akar ezzel, nem elrabolni vagy megerőszakolni.
Persze az ördög sosem alszik, de több napos/hetes beszélgetések előzték meg ezeket a találkozókat és megbízhatónak tűntek.
21:01-es de ha nem tudnád, hogy kocsival jön, és ott ajánlaná fel, hogy inkább azzal menjetek tovább, vagy, hogy hazavisz?
21:21-es, sajnos férfiakkal ugyanúgy történhet baj ilyen esetben :/
Egyszer randiztam egy tinderes férfival, aki 10 évet lehazudott a korából, de jól öltözött volt, viszont volt egy csúnya heg a fülénél(hosszú), amit leretusált a képeiről. Persze ejtettem, mert átvàgott és idős is volt(38). Egy két évvel később viszontláttam “szadistaként” egy szexpartnerkereső oldalon(ugyanúgy 28nak hazudta magát mellé).
Nem szabad beszállni a másik mellé autóba. Társkeresőn az INCELes buggyant srácról is kiderült, hogy rendőrségen titkár, ráadásul helyes..
"inkább azzal menjetek tovább"
Nincs tovább. Nem megyünk sehova tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!