Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, bejönnek nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, bejönnek nektek az érzelmes pasik?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy felvillantom az érzelmességemet, és azzal kápráztatom el a kiszemelt csajokat. Gyakoroltam már, hogy bármikor képes legyek könnyezni. Ezt akkor használnám fel, mikor először randizok a csajjal, és randi végén egy meghittebb pillanatban mélyen a csajszi szemébe nézek, elkezdek könnyezni, és mikor megkérdi hogy miért sírok, a mellkasomra tapasztva a kezem ezt mondanám:

- Első pillanattól fogva imádlak, de eddig a pillanatig nem mertem magam átadni az érzéseimnek, mert nem tudtam, ez kölcsönös e! De most hogy rád nézek pontosan érzem, hogy a szívünk egy ütemre dobban, és egymásnak vagyunk teremtve! A bánat könnyei az öröm könnyeivé változtak, pusztán egy csodás pillantásod által! Szeretlek!

2021. okt. 13. 08:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mikor megható egy férfi szemében a könny?

Amikor a gyermekét először a kezébe fogja, magához öleli, legyen az a 10.picur.

A többi mű nyalizás, "hiszti"

Ha szerette halála miatt sír, az pedig se nem férfias se nem férfiatlan.

(én random tudok sírvafakadni, oké nekem óránként tud ugrálni a hormonszintem, szóval ez eü gond, mégse élek vissza vele)

2021. okt. 13. 19:08
 22/25 Sunshinedoll ***** válasza:
31%

Szerintem a legtöbb pasi érzelmes, csak náluk az érzelmesség agresszióban nyilvánul meg. Nagyon kevés pasi tud uralkodni az érzelmein. Sosem értettem, mikor a nőkre mondják, hogy érzelmesek, hát én pl. sose ütöttem bele a falba vagy ajtóba egy lyukat sem.

Szóval aki nem tud uralkodni az érzelmein, az nem jó semmiképp.

Azt értékelem, ha egy pasi nem érzéketlen és be meri ismerni ha valami rosszul esik neki, vagy akár elérzékenyül nehezebb helyzetekben, viszont a semmin bömbölés vagy sírás vagy az apróságokon hadonászás meg ordibálás se túl jó vonal

2021. okt. 13. 20:20
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
Az érzelmes pasikat birom, az is,pozitívum, ha nem titkolja a könnyeit. Na de ez a monológ, már vicc kategória.
2021. okt. 13. 20:50
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Nekem bejönne egy igazi férfi, aki könnyekig hatódik Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr beszédein. 😭🧡
2021. okt. 13. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez is valami filmes klisè akár lenne
2021. okt. 13. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!