Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, bejönnek nektek az érzelmes pasik?
Azt tervezem, hogy felvillantom az érzelmességemet, és azzal kápráztatom el a kiszemelt csajokat. Gyakoroltam már, hogy bármikor képes legyek könnyezni. Ezt akkor használnám fel, mikor először randizok a csajjal, és randi végén egy meghittebb pillanatban mélyen a csajszi szemébe nézek, elkezdek könnyezni, és mikor megkérdi hogy miért sírok, a mellkasomra tapasztva a kezem ezt mondanám:
- Első pillanattól fogva imádlak, de eddig a pillanatig nem mertem magam átadni az érzéseimnek, mert nem tudtam, ez kölcsönös e! De most hogy rád nézek pontosan érzem, hogy a szívünk egy ütemre dobban, és egymásnak vagyunk teremtve! A bánat könnyei az öröm könnyeivé változtak, pusztán egy csodás pillantásod által! Szeretlek!
A villamosos sztori viccesebb :D
Ez elég pszicho, kínomban kinevetnélek ha így viselkednél az első randin, és letiltanálak midenhonnan.
Szeretem az érzelmes pasikat, de ez már túlságosan mű.
Mi lenne, ha magadat adnád?
Ettől okádnék!
Egy férfi férfi legyen, ami nálam kizárja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!