Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, bejönnek nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, bejönnek nektek az érzelmes pasik?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy felvillantom az érzelmességemet, és azzal kápráztatom el a kiszemelt csajokat. Gyakoroltam már, hogy bármikor képes legyek könnyezni. Ezt akkor használnám fel, mikor először randizok a csajjal, és randi végén egy meghittebb pillanatban mélyen a csajszi szemébe nézek, elkezdek könnyezni, és mikor megkérdi hogy miért sírok, a mellkasomra tapasztva a kezem ezt mondanám:

- Első pillanattól fogva imádlak, de eddig a pillanatig nem mertem magam átadni az érzéseimnek, mert nem tudtam, ez kölcsönös e! De most hogy rád nézek pontosan érzem, hogy a szívünk egy ütemre dobban, és egymásnak vagyunk teremtve! A bánat könnyei az öröm könnyeivé változtak, pusztán egy csodás pillantásod által! Szeretlek!

2021. okt. 13. 08:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
19%

Pfu, az első barátom ilyen volt. Mindenen tudott bőgni. Érzelmileg manipulált folyamatosan...

Egy ideig meghatónak tartottam, sajnáltam amikor sírt. Nálunk nem szokás az ilyen szintű érzelem megnyilvánítás, ezért teljesen új dolog volt, nem tudtam kezelni.

Egy idő után csak gyűlöletet és aggressziót váltott ki belőlem. Volt hogy bőgött, hisztizett és megvertem, megszúrtam..annyira kikészített a sírása, kihozta belőlem az állatot.

Soha a büdös életben nem foglalkoznék még egyszer ilyen sírós köcsöggel. Kinyírnám. Nem érné meg a börtönt egy ilyen rossz buz1.

2021. okt. 13. 08:56
 12/25 anonim ***** válasza:
"megvertem, megszúrtam"
2021. okt. 13. 09:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

#11 éppen a sittről pötyög.

Lehetőleg első randin süsd el a poènt - izè vallomàst 😆

2021. okt. 13. 09:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kinevetném
2021. okt. 13. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Ugye csak trollkodsz? Ha még az eljegyzeseteken sutod ezt el az még úgy oké, de az első randin? Én biztos futnék.
2021. okt. 13. 09:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
hű, ez rémisztő
2021. okt. 13. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Az érzelmes nem érzelgőst jelent.
2021. okt. 13. 09:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyet mondana a férjem, azt hinném, szokásosan viccelődik. Ha komolyan gondolja ezt egy pasi, akkor azt hiszem lépnék mellőle. Nem szeretem ha folyik a nyála. Én azt szeretem, ahogyan a férjem kimutatja a szerelmét. Minden reggel kávét készít, ha menstruálok vesz csokit, ha hazaér a munkából megölel és azt mondja, jó végre hazajönni hozzám, ha bánt valami, megoszthatom vele, nem néz le, nem röhög ki. Nekem ezek a dolgok ezerszer többet érnek, mint ez az üres csöpögés, amit előadtál.

Persze vannak csajok akiknek ez jön be, de ők csajok, nem felnőtt nők.

2021. okt. 13. 10:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmes pasi nem begyakorolja a könnyezést. Mellesleg ha barmikor tudsz konnyezni az szemiritacio vagy mindig van nálad hagyma. Csak ugy random nem tud könnyezni az ember. Hacsaknem valamire gondolsz.

De amugy első randin se mondtak ilyet a középkori uriember lovagok se.

Az érzelmesség az nem ez.

Ezt maximum x idő után lehetne mondani de őszintén mikor már együtt jártok.

Az érzelmes pasi odafigyel minden rezdulesere a nőnek és romantikus pillanatokkal lepi meg es igen tud meghatódni is de ahhoz nem kell gyakorolni.

2021. okt. 13. 13:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Balázska, még mindig gyengén tolod.

Amúgy nem egy férfi sírt/könnyezett előttem, semmi férfiatlanság nincs ebben, de nekik őszinték voltak a könnyeik.

2021. okt. 13. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!