Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondjátok, hogy kapcsolatban vagytok?

Amikor meg vagyok arrol győződve hogy a másik hű, nem ismerkedik nem tart több vasat nincsenek talonjai, nem kifelé kacsintgat, szeret ill szerelmes belém.
Amig ezek nincsenek meg es en ugy érzem joforman szexre használnak csak es atvernek azzal hogy ez kapcsolat, addig egy szembejövő komoly rendesnek tűnő srácnak, akivel kölcsönösen tetszunk egymasnak en nem fogom azt mondani, hogy bocsi baratom van.
Amig belőlem bizalmat a másik nem vált ki azzal, hogy korrekt(es annak tűnik), illetve amig fel se vállal(kiteszi akár, hogy kapcsolatban van), amig nem rolunk beszél, hogy "mi",hanem folyamat egyesszámban "én/te" meg pl nem fejlődünk sehova (pl.összeköltözés akadályozott), sorolhatnám a sok sok ilyet, addig en nem vagyok hajlando ugy venni, hogy komoly normalis kapcsolatom lenne. Nem erdekel a másik minek nevezi. Addig az nekem szexkapcsolat.

Röviden:amikor egy ffi nekem bizonyított, es azt elfogadom, onnan veszem ugy, hogy nekem barátom van.
11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!