Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondjátok, hogy kapcsolatban vagytok?
Figyelt kérdés
Ha találkoztok valakivel, 1-2 randi szerintem még nem kapcsolat.2021. okt. 13. 00:00
1/12 anonim 

válasza:

Azt ti tudjátok hát volt mikor én egyszer taliztam egy fiuval hát most lesz egy éve és kérdeztem utána tőle mikor mar hazajottem hogy most akkor mi van köztünk ő szerinte és mondta hogy hát együtt vagyunk. De.pl a múlt héten találkoztam egy fiúval először hétfőn rám írt kedden tali azóta még nem tudtunk mert beteg lettem de még nem mondom hogy együtt leszünk sztem 3-4 tali után sem meglátom meg hogy hogyan alakul vele szóval ki hogy érzi ezt a párok beszéljék meg
2/12 FoxtrotLidérc 

válasza:

Nálam az első csók számít effektíve a párkapcsolat kezdetének. :)))
4/12 anonim 

válasza:

Ha érzem az elköteleződés előjeleit, akkor. Mikor már rendszeresen találkozunk, esetleg ismerjük a másik néhány barátját is, egyre több a közös élményünk, ha fenn voltunk társkeresőn, töröljük a profilunkat, tervezgetünk egymással apróbb dolgokat, a másik azok között az emberek között van, akivel rendszeresen beszélgetünk és akinek gyorsan válaszolunk... Nagyjából ez az a szint, ahol kapcsolatnak lehet már nevezni. Vagy legalábbis érdemes rákérdezni.
5/12 anonim 

válasza:

Soha, mert a görény féfriak nem akarnak kapcsolatot.
De amúgy normál esetben ez inkább az (együtt töltött) idő tartalmától függ, nem a hosszától. Amikor érződik a szeretet, kötődés.
6/12 anonim 

válasza:

Attól függ. Akivel komolyan gondolom, és fordítva is így van, az első csók után. Akin azt érzem, hogy csak kalandozik, azzal hónapok után se vállalnám fel nyilvánosan a viszonyt.
7/12 anonim 

válasza:

Ez teljesen változó. Van akivel 1 hónap után se mondtuk, igazából nem is volt hosszú kapcsolat. Van akivel első randin összejöttem, mert olyan kötődés alakult ki mind két részről, igaz ezt megelőzte 2 hét intenzív online ismerkedés, hogy harmadik randin már családi összejövetelre mentem vele. Sokan mondják nem szabad elkapkodni, de nálunk szerintem pont ez hozta meg a végeredményt hogy akkor ott nem lassítottunk be. Azóta már a férjem, és 2 gyerekünk van.
8/12 anonim 

válasza:

Azt lehet tudni az első randin is ,hogy együtt maradtok,vagy csak egy kaland.
9/12 anonim 

válasza:

Ez nem idő, mindenkivel más és tőle is függ.
10/12 anonim 

válasza:

Első csóktól. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én nem randizok ismeretlenekkel, az "első randi" előtt már legalább pár hónap ismertség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!