Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket az erő jobban vonzza mint a tisztesség?

Én írtam azt, hogy legyen picit csibész a férfi. Pm-ben kérdezték, hogy ez mit jelent.
Kamaszkoromban Rejtő Jenő főhőseit imádtam, mind kissé számkivetett, de az életben magukat feltaláló figurák voltak.
Nyilas Misitől és NEMECSEK ERNŐtől viszont mindig olyan érzésem volt, hogy úristen, csináljanak már valamit, ne hagyják magukat. Túl jók, túlságosan megfelelni vágyók. Persze a társadalom tisztességtelensége nem lehet ok arra, hogy a kis tisztességes lelküket megnyomorítva áldozatokká váljanak, de mégis ez történik.
Hogy hol a határ, azt meg döntse el mindenki.

31# De jó neked... Nem abban az értelemben, hogy irigyellek. Hanem hogy te még ezeken az irományokon szocializálódtál (én is olvastam őket, szerettem). Az a baj, hogy ma már nem Rejtő van, meg Nyilas Misi, hanem Tiktok meg Instagram... és onnan veszik az erő definícióját. Erő = átlépés a másikon, veretésből nyert népszerűség, bicepsz és kockahas és magamutogatás tiktokon.
:( Szomorú.

33
Te magad írod, hogy az incelek fizikailag is gyengék, tehát genetikailag alja emberek, mégis lehülyézed őket. Akkor döntsd már el, hogy hülyék vagy csak rossz genetikájuk van :)

Sehol nem írtam, hogy hülyék, bár igaz.. 😂
Nem lehetnek gyenge jellemű, fizikailag is gyengék és hülyék is? Csak mert okosnak nem mondanám. Amúgy nem genetika függő, hogy valaki erős-e, hanem hogy tesz-e érte.

36
Tudom, hanem mert incel vagyok. Adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!