Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket az erő jobban vonzza mint a tisztesség?

18
Igen, tudom. De csak igazolást akartam rá. Az erő vonzóbb mint a tisztesség a nők számára.
21
Igen, egyszer. :)

"modell kigyúrt magamútogató önző önmagától elájult pasi" ez NEM egyenlő az erővel. Amúgy meg, az erő jelenthet lelkierőt is. Állóképességet.
Különös, hogy szinte mindenki a negatív jelentését ragadta meg az erőnek. A lányok is. Hmmm tehát ti így értelmezitek?
24
“Különös, hogy szinte mindenki a negatív jelentését ragadta meg az erőnek. A lányok is. Hmmm tehát ti így értelmezitek?“
Ezen csodálkozol? Ha mindenki ebben látja az erőt akkor nyilván ebben fogják megragadni azt, nem?

26
Az erőhöz vonzódni szerintem sem gáz, szerintem az a gáz, ha ez más negatív tulajdonságokkal párosul és még úgy is vonzódnak.

27# Azért én nem hibáztatom teljes mértékben a válaszolókat, mert ÍGY feltenni a kérdést, hogy erő vagy tisztesség, szerintem visszás. Mert azt feltételezi, hogy ha az erőt választod, akkor a tisztesség kevésbé vonz.
Szerintem egy normális értékrendű embert mindkettő vonz, a jó értelmeben természetesesn

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!