Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket az erő jobban vonzza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket az erő jobban vonzza mint a tisztesség?

Figyelt kérdés
Tehát mindig vonzóbb lesz egy olyan pasi akinél az erő van túlsúlyban a tisztességgel szemben mint az a pasi akinél a tisztesség van túlsúlyban az erővel szemben?
2021. okt. 6. 13:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
19%
Te vagy minden lány álma aki normális életre komoly párkapcsolatra vágyik.Nem minden lány álma a modell kigyúrt magamútogató önző önmagától elájult pasi. Valakít ez egyenesen taszít.Téged egyszer a tísztaságodért valaki majd nagyon szeretni fog.
2021. okt. 6. 14:31
 22/37 A kérdező kommentje:

18

Igen, tudom. De csak igazolást akartam rá. Az erő vonzóbb mint a tisztesség a nők számára.

2021. okt. 6. 14:32
 23/37 A kérdező kommentje:

21

Igen, egyszer. :)

2021. okt. 6. 14:33
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

"modell kigyúrt magamútogató önző önmagától elájult pasi" ez NEM egyenlő az erővel. Amúgy meg, az erő jelenthet lelkierőt is. Állóképességet.

Különös, hogy szinte mindenki a negatív jelentését ragadta meg az erőnek. A lányok is. Hmmm tehát ti így értelmezitek?

2021. okt. 6. 14:44
 25/37 A kérdező kommentje:

24

“Különös, hogy szinte mindenki a negatív jelentését ragadta meg az erőnek. A lányok is. Hmmm tehát ti így értelmezitek?“

Ezen csodálkozol? Ha mindenki ebben látja az erőt akkor nyilván ebben fogják megragadni azt, nem?

2021. okt. 6. 14:50
 26/37 anonim ***** válasza:
86%
25# Mondjuk azt is értem, miért kéri ki mindenki magának hogy ááá ő bizony nem vonzódik az erőhöz! Miközben miért ne vonzódhatna? Csak máshogy értelmezi
2021. okt. 6. 14:52
 27/37 A kérdező kommentje:

26

Az erőhöz vonzódni szerintem sem gáz, szerintem az a gáz, ha ez más negatív tulajdonságokkal párosul és még úgy is vonzódnak.

2021. okt. 6. 14:55
 28/37 anonim ***** válasza:
72%

27# Azért én nem hibáztatom teljes mértékben a válaszolókat, mert ÍGY feltenni a kérdést, hogy erő vagy tisztesség, szerintem visszás. Mert azt feltételezi, hogy ha az erőt választod, akkor a tisztesség kevésbé vonz.

Szerintem egy normális értékrendű embert mindkettő vonz, a jó értelmeben természetesesn

2021. okt. 6. 15:00
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Számomra kizáró tényező, ha valaki tisztességtelen.
2021. okt. 6. 15:01
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
Engem vonz a tisztességtelenség, én is az vagyok. :)
2021. okt. 6. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!