Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért vannak ilyen magas elvárásaik, amikor a többségük egy tisztességes marhapörköltet se képes elkészíteni?
Hogy miért fontos kérdés a főzés?Mert majd mikor egy csecsemőt kell eláttnunk nem rendelt pizzát akarok bele tömni.
A mai világban viszont büszkén húzza ki magát sok nő hogy ő a konyha közelébe se megy, mivel nem "rabszolga".
F29

"Hogy miért fontos kérdés a főzés?Mert majd mikor egy csecsemőt kell eláttnunk nem rendelt pizzát akarok bele tömni."
Ez rögtön két elvárás.
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy gyereket vállaljak.

#5, szerinted ki lesz otthon gyed-en x éven keresztül?
Bár a magadfajtának hiába magyaráz az ember, a kifordult liberális szemléletetekkel beleköttök az élő fába is agyament dolgokkal.

"szerinted ki lesz otthon gyed-en x éven keresztül?"
Szerintem az, akit közösen megválasztanak. Ha fontosnak gondolják az apa szerepét, ahogy én is teszem a liberális szemléletemmel, akkor fele-fele időt töltenek otthon a gyerekkel.
Egyéb helyzetben értelmetlennek látom egy férfi gyermekvállalási vágyait.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!