Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neked mi a tapasztalatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked mi a tapasztalatod, nőknek könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nemet is írjatok, mert pont erre lennék kíváncsi, hogy csak a férfiak gondolják ezt így vagy a nők is egyet értenek ebben.
2020. jan. 14. 12:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Ismerkedni egyértelműen könnyebb mert van jelentkező, de megfelelő partnert találni az már egészen más tészta(főleg 35+ korosztályban). Férfiként írom mindezt úgy, hogy a nővérem évek óta keresi a párját és nagyon negatív a tapasztalata, többször is lemondott már a családról.
2020. jan. 14. 12:08
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Abból ítélve, hogy jó pár nővel beszélgettem már, akik arról panaszkodtak, évek óta nem tudnak egy normális kapcsolatot össze hozni, nekik sem könnyű. Sokszor még simán szexet sem azzal, akivel szeretnének.
2020. jan. 14. 12:10
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

A nőknek és rengeteg női ismerősöm is ezt mondja. A válaszok alapján felesleges nemekre bontani, mert simán bárki bekamuzhatja, hogy nő/férfi, plusz sokan csak az alapján támadnak valakit itt, hogy milyen nemű.

Szerintem nézzünk 2 tényt:

- Az egyik a számok. Amíg tinderen egy átlagos srác pár nap alatt hoz össze pár matchet, addig egy átlag alatti csaj egy nap alatt elég sokat összeszedhet. És felesleges azzal jönni, hogy csak szexre, mert más társkeresőkre is igaz. Azzal is felesleges jönni, hogy ezek nagy része selejt, mert ettől függetlenül lehet közöttük normális, plusz férfiakat ugyanúgy találják be hasonló szintű nők.

- A társadalmi elvárások. Hiába vagyunk egyenlőek, mégis alapvetően a férfiaktól elvárás a kezdeményezés. Kezdeményezni nehezebb, mint a kezdeményezést fogadni/hárítani. És általában nem a férfiak szokták várni, hogy meghódítsák őket, hanem fordítva.

N/F, opcionálisan válaszható, 27 éves.

2020. jan. 14. 12:12
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Rakd fel magad nőként társkeresőre, majd férfiként.

Egyértelmű lesz számodra is.

2020. jan. 14. 12:17
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalatom a következő:

Szexre biztos találnék partnert és laza kapcsolatra is és ennyiben ki is merült mert komolyat már kevesen akarnak. Aki meg szeretne és normális is típus az már foglalt.

Ez van. Nem könnyebb a nőknek se igaz kapcsolatot találni ez csak egy tévhit.

2020. jan. 14. 12:18
 6/21 anonim ***** válasza:
34%
#5: Mire alapozzátok azt, hogy alig akarnak komoly kapcsolatot? Itt is minden egyedülálló azért sír, hogy azt akar. A való életben is egy csomó egyedülálló ismerősöm azt akar, csak épp egymást nem veszik észre vagy egymás felé nem nyitnak.
2020. jan. 14. 12:23
 7/21 anonim ***** válasza:
33%

Egyértelműen nőknek. Nőknek a nehézség a válogatás, de az is főleg azért, mert nem gondolkodnak sem tanulnak (pl újra és újra, a "menő vállalkozó, jóképű, cégvezető, nagy dumával" (akikről kiderül, hogy a hitelből vett 20 éves bnv részletét anyu fizeti, mert munkanélküli, lépec kibic) csapda.

Férfi örül, ha nemhogy válogathat, de van egyáltalán valaki. És elvárása is csak annyi általában, hogy minimum átlagos alkata legyen, átlagos arca, és valami munkája amiből fenntartja magát.

33/F ezt tapasztaltam én, barátaim, ismerőseim, nekem "gondjaikat" elpityergő lányok, és ezt látom társkeresőkön is, az egyiken kamuprofillal a női oldalt is kipróbálva.

2020. jan. 14. 12:26
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
#6 így könnyebben magyarázza ki magának. Nem tetszik a pali, mert nem elég jó pasi? Berakom a komolytalan pakliba...
2020. jan. 14. 12:27
 9/21 A kérdező kommentje:

#3/#4 nem tudom, hogy Tinderen meg lehet-e nézni a regisztráltak arányát de egy másik hasonló oldalon kíváncsiságból rákerestem hány online pasi van és hány online nő és az volt a tapasztalatom, hogy kb. 10-20-szoros a pasifelhozatal. Szóval az a nő aki ilyen helyen próbál ismerkedni valóban előnyben lehet de mivel nagyon kevés nő van ilyen oldalakon/appokon fenn így gondolom nem ott ismerkednek.

Szóval ez amit ti mondtok az kb. olyan mintha azt mondanám, hogy én benne lehetek a világ legokosabb 1%-ba, mert egy öregek otthonában dolgozok ahol mindenki demenciás én vagyok ott a legokosabb.

2020. jan. 14. 12:27
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Szexre könnyebb, de komoly kapcsolatra megfelelő partnert találni pont annyira nehéz a nőknek, mint a férfiaknak.
2020. jan. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!