Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi a tapasztalatod, nőknek könnyebb ismerkedni?
Mondjuk onnan tudom hogy nem akar komolyat mert el is mondja :D legalább őszinték ha csak dugni akarnak. Viszont volt olyan is aki simán érzelmeket hazudott a szexért.
De ezek tényleg olyan tapasztalatok ,hogy el se hinné az ember. Neten ismerkedni a legalja és én ezeket ott fogtam ki.
Aki esetleg akarna komolyat az meg sok mindent elvár milyen legyen egy nő. . .de ezt hosszasan lehetne írni ,a lényeg , hogy a férfiak is és a nők is hajlamosak a túlzott elvárásokra.
2020. jan. 14. 12:31
#11: Szóval olyanoknak adtál esélyt, akik csak szexet akartak?
Komolynál persze, hogy mindenkinek van elvárása. Neked is és azoknak a férfiaknak is.
2020. jan. 14. 12:33
Mivel nálam csakis a komoly jöhet szóba igy igencsak nehéz pedig lassan családot is szeretnék már! 26F
2020. jan. 14. 12:35
Nőknek, csak ugye náluk a férfiak 80%-a kiesik ezért "nehéz" a döntés.
2020. jan. 14. 12:35
Szexre könnyebb,komolyra nehezebb.N
2020. jan. 14. 12:46
En altalaban munkahelyi kornyezetben ismerkedtem, ugy altalaban, nem csak parkereses miatt, nokkel is ott baratkozom, ismerkedni konnyebb, ha jo a tarsasag es eleve kedvelitek egymast, az mar ad egy jo alapot. (En nem szeretek vadidegenekkel ismerkedni, kozossegi tereken, stb..) Mas kerdes, hogy ahogy jobban megismersz egy embert, mire jossz ra, akarsz-e vele komolyabb kapcsolatot, vagy sem. Szoval a komoly kapcsolat inkabb szerencse kerdese, osszefut-e az ember olyannal, akivel passzolnak.
2020. jan. 14. 12:52
# 5
Az volt a kérdés, hogy ismerkedni melyik nemnek könnyebb. Mivel a nőknek sokkal több lehetőségük van, ezért nekik könnyebb. Az meg már a nők hibája, ha az 1 millió férfi seggnyalóból se tudnak választani egyet.
2020. jan. 14. 12:53
Attól függ, mit tekintünk ismerkedésnek. Én azt tapasztalom, hogy sokan nem hagynak elég időt arra, hogy megismerjék a másikat, nagyon gyorsan akarnak haladni.
2020. jan. 14. 14:38
ma 12:27 Abból nem sokat látsz, milyen arányban vannak fen társkeresőn. Én is és barátaim is mind fenn vannak. Hozzá kell tenni, párkapcsolatban élünk. Vagy is, semmi komoly kapcsolatot nem keres egyikünk sem, még is növeljük a fennlévő férfiak arányát.
2020. jan. 14. 14:49
#10 nem, nem pont annyira. Komolyra is sokkal könnyebb... már ha azonos szintű elvárásokat nézünk. De mint tudjuik, sok nőnek komolyra is a csillagos ég az elvárása.
2020. jan. 14. 16:28
Kapcsolódó kérdések: