Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért vannak ilyen magas elvárásaik, amikor a többségük egy tisztességes marhapörköltet se képes elkészíteni?
Hogy miért fontos kérdés a főzés?Mert majd mikor egy csecsemőt kell eláttnunk nem rendelt pizzát akarok bele tömni.
A mai világban viszont büszkén húzza ki magát sok nő hogy ő a konyha közelébe se megy, mivel nem "rabszolga".
F29

Jajjj, csomó pasi imád főzni, egyébként meg a mai világban a nők is dolgoznak, karriert építenek, és szépen megállják a helyüket.
Nem ezen múlik! Nem szeretek főzni, mert nekem unalmas, ettől még persze szoktam ha úgy van, de hogy a gyerek hogyan nevelésének mi köze van ahhoz hogy egy nő tud e főzni vagy nem... A gyereknek muszáj normális kaját is adni, tehát egy jó anya megcsinálja, de ha olyan párja van aki még élvezi is akkor semmi rossz nincs abban ha apa főz, anya meg mosogat.
El kéne fogadni inkább, hogy változik a világ, ez nem jó vagy rossz, simán csak más, több választási lehetőségünk van, értelmes emberek ezt arra használják, hogy boldog, teljes életet éljenek úgy, hogy nem kell félni attól, hogy majd leszólják őket, mert mernek mások lenni, és felvállalni önmagukat.
Ja, és hát igen, ha a gyerek csak sült krumplit hajlandó enni, akkor ugye nehogy azt egyen, éhezzen, mert komplett mesterséf műsor az elvárt otthon, hiszen egy jó feleség tud főzni= akkor jó anya... Eszem megáll ettől a maradi felfogástól, meg ez a görcsös pörkölt és mer' régen az úgyvót' dologtól. Haladjunk a korral, ha nem tudsz, akkor találj magadnak olyan nőt akinek megfelel a 100 évvel ezelőtti felfogás azt mindenki boldog -.-

Soha nem értettem ezt a "nem tud főzni" dolgot. Vannak receptek amikhez csak olvasni kell tudni online könyv formában főző műsor vagy YouTube videó formájában. A legalapabb dolgokat egyszer kipróbálod kitapasztalod (rántás habarás kanál mérleg stb.) és máris tudsz főzni mert utána már csak a recept kikeresése a feladat.
Én pl utálok főzni. Stresszes leszek tőle egy csomó időm elmegy és még a konyha is csatatér. Magamnak a legritkább esetben főzök csak. Ha lesz gyerek persze össze kell valamit dobni de azért ezt úgy beállítani mintha valami hatalmas produkció lenne sőt ettől lenne nő a nő.... Amúgy a kisbaba még nem eszik ételt elég sokáig. Mikor elkezdődik a tej mellé táplálás akkor is gyümölcs pép a menü sokáig. A marha pörkölt valahol 3 éves kora körül reális. Ott meg már messze nem csecsemő.
Sőt ami engem illet a pörkölt csirkéből van (a többit nem eszem meg) ennek megfelelően marha pörköltet soha disznóból pörköltet legfeljebb tarhonyás húshoz csinálok.

"Mert majd mikor egy csecsemőt kell eláttnunk nem rendelt pizzát akarok bele tömni."
Tehát neked nő kell a pörkölthöz és egy csecsemő, hogy beletömd a pörköltet. Te sem vagy százas.
:D

Van egy jo hirem: nem vagyunk egyformak. ;)
Ez egy altalanositas, ami nem minden nore igaz. Olyat kell keresni, aki feltalalja magat a konyhaban. :)
27N

1. Pörköltet nem engedek főzni az asszonynak mert jobbat csinálok.
2.Nagyrészüknek az egóját annyira felpumpálta a sok szolgalelkű pincsikutya seggnyalása, hogy elhiszik magukról, hogy hercegnők, még akkor is ha teljesen középszerűek vagy az alattiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!