Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket az erő jobban vonzza mint a tisztesség?
Figyelt kérdés
Tehát mindig vonzóbb lesz egy olyan pasi akinél az erő van túlsúlyban a tisztességgel szemben mint az a pasi akinél a tisztesség van túlsúlyban az erővel szemben?2021. okt. 6. 13:14
1/37 anonim 

válasza:

Engem a tisztesség vonz! Gyere, rendezz le tisztességesen, te gyönyörű férfiállat!
Irénke, 78
2/37 anonim 

válasza:

Nő vagyok, de inkább a tisztesség, mint az erő, ha ebből a 2 tulajdonságból kellene választani és nem járnának együtt. 35+N
3/37 anonim 

válasza:

A férfiak még mindig azt hiszik, hogy a tisztesség az a gyengeséggel és a bocs hogy élek hozzáállással egyenlő?
5/37 anonim 

válasza:

Kérlek, ne azonosítsd az incelkedő kérdezőt a férfiakkal.
6/37 anonim 

válasza:

#3 gondolom a kèrdèsben kizàrja egyik a màsikat, tehát vagy erős , vagy gyenge de tisztességes
De nem én vagyok a kérdező
Kèrdező?
7/37 anonim 

válasza:

Tisztesség fontosabb. Hiába erős valaki, ha nem tud viselkedni és darab szarként bánik veled. Kinek hiányzik?
8/37 anonim 

válasza:

🤔
Àrad belőle a tisztessèg.
A tisztessègèèrt szerettem bele.
Ő olyan tisztessèges!
Tisztessègesebb mint a többi!
Ő a legtisztessègesebb ember akit ismerek.
A tisztessègèvel elintèz mindent
Kövezzetek meg, de csak magàban a tisztessèg nem vonzó
Ffi
10/37 anonim 

válasza:

8# Ő.... ő olyan tisztességes. Agggghrrr... Leteper a tisztességével! Tegnap is úgy megtisztességeskedett a tisztes nagy tisztességével hogy az csak na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!