Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket az erő jobban vonzza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket az erő jobban vonzza mint a tisztesség?

Figyelt kérdés
Tehát mindig vonzóbb lesz egy olyan pasi akinél az erő van túlsúlyban a tisztességgel szemben mint az a pasi akinél a tisztesség van túlsúlyban az erővel szemben?
2021. okt. 6. 13:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%

Engem a tisztesség vonz! Gyere, rendezz le tisztességesen, te gyönyörű férfiállat!

Irénke, 78

2021. okt. 6. 13:16
 2/37 anonim ***** válasza:
98%
Nő vagyok, de inkább a tisztesség, mint az erő, ha ebből a 2 tulajdonságból kellene választani és nem járnának együtt. 35+N
2021. okt. 6. 13:16
 3/37 anonim ***** válasza:
97%
A férfiak még mindig azt hiszik, hogy a tisztesség az a gyengeséggel és a bocs hogy élek hozzáállással egyenlő?
2021. okt. 6. 13:19
 4/37 anonim ***** válasza:
93%
Mint fèrfi vagy mint ember?
2021. okt. 6. 13:22
 5/37 anonim ***** válasza:
86%

Kérlek, ne azonosítsd az incelkedő kérdezőt a férfiakkal.

2021. okt. 6. 13:23
 6/37 anonim ***** válasza:
93%

#3 gondolom a kèrdèsben kizàrja egyik a màsikat, tehát vagy erős , vagy gyenge de tisztességes

De nem én vagyok a kérdező

Kèrdező?

2021. okt. 6. 13:25
 7/37 anonim ***** válasza:
93%
Tisztesség fontosabb. Hiába erős valaki, ha nem tud viselkedni és darab szarként bánik veled. Kinek hiányzik?
2021. okt. 6. 13:28
 8/37 anonim ***** válasza:
87%

🤔

Àrad belőle a tisztessèg.

A tisztessègèèrt szerettem bele.

Ő olyan tisztessèges!

Tisztessègesebb mint a többi!

Ő a legtisztessègesebb ember akit ismerek.

A tisztessègèvel elintèz mindent

Kövezzetek meg, de csak magàban a tisztessèg nem vonzó

Ffi

2021. okt. 6. 13:34
 9/37 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem.
2021. okt. 6. 13:43
 10/37 anonim ***** válasza:
90%
8# Ő.... ő olyan tisztességes. Agggghrrr... Leteper a tisztességével! Tegnap is úgy megtisztességeskedett a tisztes nagy tisztességével hogy az csak na!
2021. okt. 6. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!