Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a beteges szerénységet kinőni és nagyképűbb lenni, hogy a lányoknál is legyen több esélyem?
Na, kaptál itt mindent!
Megértem az igényeid. Azonban a"csak szex", ha nincs benne intimitás, az nagyon hamar az önkielégítés szintje alá is zuhanhat. És mid egyforma lesz.
Az intimitáshoz meg (szerintem) bizalom kell.
Ha csak hozzá akarsz jutni (tudom, elég sarkos megfogalmazás) a szexhez, a legegyszerűbb, ha fizetsz érte. Azt kapod, amit kérsz.
Ha tartalmas kapcsolatot szeretnél, akkor tényleg az önbizalmadat érdemes építeni. Ehhez szerintem a legjobb út az egyéni vagy csoportos tréning, terápia. Ritka kivételtől eltekintve ez viszont nem olcsó. De ha megteheted, hogy áldozz rá, szerintem érdemes, én erre biztatlak.
A laza kapcsolatot én félmegoldásnak tartom, amikor a kecske is éhen döglik és a káposzta is megrohad. Nem old meg semmit, viszont elfedi a valódi problémákat (amik újratermelődnek).
Csúnya pasiknak is van/lehet kapcsolatuk. De aki önmagában bizonytalan, nem kommunikál jól, nem tud a másikra figyelni, az nem vonzó egy ellenkező nemű számára. Ráadásul potenciális áldozat egy kihasználó kapcsolatban.
23
Az önbizalom szerintem önmagában nem elég. Én sok téren bízok magamban, amely területeken jó vagyok, amihez van tehetségem.
Sőt, emberek között sem vagyok bizonytalan. Csak szerény, nem verem a mellem. Ez a lenagyobb problémám szerintem a külsőm mellett.
25
Tudom, hogy sok kapcsolatban a férfi nehezen tudja rávenni a nőt, mert fáradt, nincs kedve vagy épp durcizik.
(23 vagyok) Nem vagyok szakértő ezen a téren (nem is pórbálok úgy tenni). De szerintem a szerénység vonzó is lehet - ez magánvélemény, nincs mögötte reprezentatív mintán végzett objektív kutatás!
Engem pl. taszítanak a kivagyi emberek (akár nő, akár férfi). Aki többnek akar látszani a valóságnál, azt én elkerülöm, ha tehetem. Azt is rosszul viselem, aki fényezi magát. Tegyék ezt meg mások.
De azt gondolom, hogy nem itt van a "az" a kutya elásva. Hanem talán ott, hogy nem tudod "megmutatni" magad azoknak, akikkel kapcsolatot kezdeményeznél. Ezt kibontani azonban sokkal komolyabb egy Gyakori Kérdések kommentnél, ahogy írtam. De meg lehet tenni: idő, energia (és sajnos pénz) kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!