Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a beteges szerénységet kinőni és nagyképűbb lenni, hogy a lányoknál is legyen több esélyem?
1
Igen érdekel. De kihangsúlyoznám, hogy ronda vagyok. Így is van értelme?
3
Szexhez és vagy kapcsolathoz.
5
Miért fontos most ez a kérdés?
Tehát szexhez nem lehet jutni? Vagy mit akarsz mondani?
#6: "Tehát szexhez nem lehet jutni? Vagy mit akarsz mondani?"
Azt, hogy ahogy te a szexet érted, drágaság, az egy másik embernek az intim szférája is egyben. Na most az nem alap, hogy te egy másik ember intim szféráját a kényed-kedved szerint használhasd. Ha viszont mindenekelőtt ez a cél lebeg a szemed előtt, akkor azt javaslom, hogy először tanuld meg tisztelni a másikat emberi mivoltában, mert ez nem az a társadalom, ahol csak úgy elvehetsz ilyesmit másoktól, rád nézve különösebben súlyosabb következmények nélkül.
9
Nem el akarom venni, csak látom, hogy mások viszonylag könnyen bocsátják használatra egymásnak intim szféráikat. De értem szerintem, hogy miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!