Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből szűrhető le, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből szűrhető le, hogy a pasi valóban pénzes, nem csak játssza?

Figyelt kérdés

- Óra. Itt folyton azt írják, hogy a nők nem ismerik.

- Kocsi. Lehet bérelt, meg manapság sok cégnél adnak cégest.

- Ruha. Az öltöny is becsapós.

- Étterem. Havi 1-2 jó étteremre, ha jó a csaj megéri félrerakni.

- Lakás. Haverom ingatlanos, ő az ügyfelek üres lakásaira szervezi a randit.

2021. okt. 1. 10:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Megkeresni,költeni,tartalékot hagyni. Én eszerint élek. Annak se látom értelmét ha csak megkeresi és nem költ semmire. Nő vagyok,átlagjövedelemmel. Mindig van valami célom amit szeretnék,és amire szükség van. És egy kicsit megengedem magamnak,hogy néha olyanra is költsek ami a kedvtelésem,és meglennék nélküle. De sosem maradnék tartalék nélkül. Nullára futva ha valami történik lehetetlen helyzetbe kerülnék. Kölcsön pedig sosem kérek. Igy én nem értem meg a 16-os hozzászólásban leírt férfit sem.
2021. okt. 2. 12:54
 22/22 anonim ***** válasza:

19 voltam

Kérdés, ki számít gazdagnak? :) Van pár ismerősöm, aki villog, hogy mennyi pénze van (mert jól megy az éttermük, örököltek, autóval kereskednek), röhögve töri az apucitól kapott Audit, vagy pókerezik és veszít, tengerparton fényképezkedik, stb. De csak 1 ismerősöm van, aki 5 éve sehol se tartott, és azóta összekapart 100 millát.

2021. okt. 2. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!