Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nagyrésze miért nen képes felöltözni a randira úgy, hogy valóban vonzó legyen?

Mert szarnak rá. Nem érdekli az sem hogy ő hogy néz ki, de az sem érdekli hogy a nőnek tetszik e ahogy megjelenik. Ő csak nőt akar.
Néha azt hiszem hogy ezek direkt csinálják hogy bosszatsák a nőt, hogy szakadtan büdösen koszosan jelennek meg.
Hányszor megszívtam már én is.
Pedig megfogadtam hogy egyszer ki.szásból megjelenek heti mosott zsíros hajjal valami gagyi mackónadrágba papucsba.
Kezd izgatni a reakció. Én már csak hobbiból randizom és néha az arcába dörgölöm hogy látom készültél...

Soha nem öltöztem ki és soha nem volt gond ebből.
Miért kellene ezt tennem ?

Ez mondjuk engem is zavar. Egy nő legyen tiszta, fitt és nett, stílusos meg naprakész, de a hapsik...
Föveszem ezt a cuccost, azt jóvan' - kb így tudom elképzelni a hozzáállásukat.

Most függetlenül attól, hogy a linkelt nadrág és a feszülős cuccok nekem se jönnek be, de a kerdezőnek igaza van.
Sajnos sok pasi egy sima hétköznap sem képes rendesen felöltözni, és úgy általában nem adnak magukra eléggé. Aztán köpköd azokra, akik igen és be is jönnek a nőknek. Az lesz egyből a köcsög meg a bájgúnár, akit meg is érdemlek, mert biztos bunkó, és első randin felpofoz. 🙄🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!