Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nagyrésze miért nen képes felöltözni a randira úgy, hogy valóban vonzó legyen?

#30 pont most akartam én is írni hogy ez lehet hogy ugyanaz aki tegnap annál a másik amorf férfitestnél erősködött ilyen agresszívan hogy az a tökély és a nők mind olyanra vágynak. Most már gatya is van rajta, amiben "kiöltözhet elegánsan" a randira 😂
Tulajdonképpen tökmindegy milyen nemű a kérdező, ízlésficam level 1000.

32# Aha, mert te lusta disznó vagy kivakarni magadat a mocsokból, akkor mindjárt a nő a követelőző ribi ugye?
De a csinos fitt, feszes testű dekoltált megjelenesű nő az már kellene mi?
Képzeld, nekünk nőknek is vannak igényeink mint a kérdezőnek is.

Ha ilyen feszülős, heresanyargatós nadrágot várna el tőlem a nő, amiben úgy néznék ki, mint egy kiskorú prostituáltfiú, akkor inkább lemondanám a randit. Én szeretem az egyszerű, normális szabású farmereket, amik értelmes megjelenést kölcsönöznek az embernek. Nem szaggatott, nem bokáig érő, nincsenek idióta minták stb.
És tudod miért? Mert ez vagyok én. Egy egyszerű fickó, aki átlagos irodai munkát végez - nem pedig valami férfi instamodell. Ha ez nem lenne elég egy csajnak, akkor tök mindegy mit vennék fel, úgyse kellenék neki.
Szerencsére már megállapodtam, így nem kell aktívan részt vennem a mai felszínes, szánalmas, tragikus húspiaci játszmákban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!