Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből szűrhető le, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből szűrhető le, hogy a pasi valóban pénzes, nem csak játssza?

Figyelt kérdés

- Óra. Itt folyton azt írják, hogy a nők nem ismerik.

- Kocsi. Lehet bérelt, meg manapság sok cégnél adnak cégest.

- Ruha. Az öltöny is becsapós.

- Étterem. Havi 1-2 jó étteremre, ha jó a csaj megéri félrerakni.

- Lakás. Haverom ingatlanos, ő az ügyfelek üres lakásaira szervezi a randit.

2021. okt. 1. 10:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%

4# Tök mindegy, hogy gazdag vagy sem, a lényeg, hogy RÁTOK KÖLTSENEK.

Na ja, na itt lóg ki a lóláb. A nem gazdag férfiben is a pénzt látod...

2021. okt. 1. 10:57
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
11-es csak és kizárólag sz.rrágó férfiak voltak az életemben még így közel a 40-hez is. Valószínű azért, mert apám is olyan volt mind anyukámmal, mind a testvéreimmel és velem is, így az ilyen férfiakat vonzom. Nem a pénzt látom, mert inkább vagyok már évek óta egyedül, de még egy olyan férfit nem akarok, aki engem húz le mind anyagilag, mind lelkileg.
2021. okt. 1. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

12# Így már más a dolog fekvése. Jobban meg kellett volna válogatnod, kivel jössz össze (persze ki vagyok én, hogy megmondjam, mit csinálj, főleg utólag), nem minden férfi szarrágó.

Csak ez a duma megütötte a fülemet, mert mintha a volt barátnőmet hallanám. Ugyanez a "jaj nem kell gazdag férfi" - jah, aztán ha nem költöttem minden pénzemet rá, akkor én voltam a p*cs...

2021. okt. 1. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőmmel esett meg, 8 évvel ezelőtt.Őszintén leírom, mindketten gazdagabb pasit szerettünk volna felszedni, voltak próbálkozásaink, olyan helyekre jártunk szórakozni, de max csak szexelni akartak volna.Egyszer a barátnőm idegesen felhívott, mondta hogy kapcsolja be a laptopot, küld egy linket az egyik társkeresőről, nézzem meg.

Háát amit láttam, nem akartam elhinni.Egy gyönyörű új, mediterrán villa teraszán volt a csávó,medence a háttérben, jacuzzi,pasi fehér farmer, fehér ing, ami úgy feszült rajta, majd szétszakad, testépítő volt a drága ezért.Dús fekete haja volt, fekete borosta,arany pilot szemüveg.Annyira jó volt a kép, lementettem én is magamnak.Barátnőm egyből levelezni kezdett vele.Itt még semmit nem sejtett.Eljött a tali napja, nem kávézóba,étterembe volt megbeszélve, hanem az Árkád közelében van egy benzinkút, oda.Kérdezte a barátnőm mivel megy, mondta neki kis fehér corsaval.Pasi azt mondta, megadott időben legyen ott, megismeri majd.Én is elmentem a barátnőmmel, mert gyanús volt már ez.Benn ültem a benzinkúton, onnan figyeltem szegényt, ha bármi van, majd csinálok valami.

Ami utána volt nem akartam elhinni én ilyet még nem láttam, csak filmekben.Begördült egy fekete range rover, még az üvegek is feketék voltak, corsa mögé.Kiszállt belőle négy akkora ember, hogy életemben nem láttam még ilyet.

Akkora karjuk volt mint a fejem, még az ütő is megállt bennem, odamentek a barátnőmhöz.Majd nemsokára jött még egy kocsi márkáját nem tudom, fekete sportkocsi volt, nagyon feltűnő, benn ült a pasi, akit a képről láttunk.Kiszállt a testőrök odamentek hozzá, beszélt valamit velük, majd beszálltak a kocsiba és vártak.pasi odament a barátnőmhöz puszi puszi, de láttam rajta, szegény megijedt.

Beszélgettek, amjd mondta neki a pasi üljenek be elviszi valahova.Eddig láttam.Útközben írt a barátnőm egy sms-t, hogy budára mentek egy nagyon fullos étterembe, még a tulajt is ismerte a pasi, ingyen ettek.testőrök meg mellettük, külön asztalnál.Délután volt ez.letelt pár óra barátnőm írt még egy smst, hogy viszik vissza a benzinkútra a kocsijához, ennyi volt a randi.Szegényt mikor megláttam, láttam rajta hogy finoman szólva becsinált.Elkezdi beszélgettek, beszélgettek, majd a pasi rátért hogy ő igazából hogy él, melyik országban milyen vállalkozásai vannak, hogy szokott utazgatni, van neki több barátnője, neki ez belefér, ő úgy keres hogy a meglévők mellé.Már itt rossz volt az egész, de elkezdi hogy ha vele fog élni mindig legyen egy bőrönd ruha összecsomagolva, ha hirtelen kell ''utazni''.nem értette szegényke elsőre, én egyből tudtam mi ez, mikor mesélte, azt mondta neki a pasi, ha úgy van hogy forró lesz a talaj, néha eltölt pár hónapot vagy évet dél-ázsiában.

Itt esett le a abrátnőmnek, hogy hol is van, mi is lehet ebből.

Azonnal kérte hogy vigyék vissza a kocsijához.

Szegény leiizzzadt mikor ezt mesélte.

Ott megfogadtuk egymásnak, hogy ennyire gazdag pasit SOSE!

Max mérnök, vagy orvos legyen, kicsit jobb jövedelemmel.

De ilyen bizniszelőt soha többé.

Mi tanultunk belőle, de biztos sok nőt beszédített már.

2021. okt. 1. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
14# Szerintem rendkívül kiszolgáltatottnak (létminimumon élés) vagy szélsőségesen kalandvágyónak (én az r-betűs szót használnám erre, de nem leszek rosszinduatú) kell lenni, hogy valaki ilyet bevállaljon. Akinek van tartása, az nem mond ilyenre igent. Reméltem, hogy jól végződik a sztori, mire végigolvasom :)
2021. okt. 1. 11:40
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

"ruhák, életstílus, bankszámla, haverjai, kocsi" - Van egy 30 körüli haverom, egyszerű ruhákban jár (aki gazdag, egyszerű ruhákban jár, mert felesleges dolgokra nem költ), egyszerű kocsi szintén ilyen alapon, bankszámla nincs, mert úgy nem lehet "zsebbe kapni pénzt" és mégis hogy lehetne gazdag ha fele elmegy adóra :)

"haverjai, életstílus" - Utálja az életképtelen, nyavalygó embereket! azaz a korosztályát :) A munkásaival jól kijön, akiknek a többsége 50 körüli, börtönviselt, mindenre képes, elszánt, belevaló ember. Itt jön az életstílus, pl. a napokban látom, hogy az építkezésen Ő cipeli a gerendát... erre mondja, hogy persze, a Tibit akarja kímélni, mert az mindenre képes, vinné, de szalagfűrésszel elvágta az ujját, és hát azért csak ne ő cipelje... Amúgy 100 milla felett van a vagyona, és a MAGABIZTOS TEKINTETÉN LÁTSZIK, hogy van pénze :)

2021. okt. 1. 21:08
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

"aki gazdag, egyszerű ruhákban jár, mert felesleges dolgokra nem költ"

Ezzel nem teljesen értek egyet, de az biztos, minél nagyobb és feltünőbb a márkás logó, annál kevesebb pénze van a viselőjének.

2021. okt. 1. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

""haverjai, életstílus" -"

Az, hogy kijön a munkásokkal, attól még nem a haverjai, hanem beosztottjai. Egy főnöknek meg alap dolog, hogy szót értsen a beosztottakkal.

A munkahelyen végzett tevékenység nem életstílus.

2021. okt. 1. 22:18
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

16-os volt, miért kellet lepontozni?

"ruha" - Aki gazdag, nem fog vigyázni a ruhájára, éppen ezért nem is vesz drága ruhát (mert nem tudja, hogy alakul a nap, lehet 2 óra múlva offroadozni fog valahol).

Aki meg a legmárkásabb ruhákba villog József körúton, és le se ül a padra, nehogy foltos legyen a trikója, na az nem gazdag, csak játssza :)

"haverjai, életstílus" - Nincsenek korabeli haverjai, utálja az ilyen kocsmázást meg bulizást, meg az életképteleneket (nekem évfolyamtársam volt középsuliban, onnan ismerem), üzlettársai vannak, de az amolyan ki szúrja hamarabb hátba a másikat... így egyedül a munkásaival jön ki, de csak azért, mert tűzbe mennek érte, és Ő is ilyen :) Mindig is ilyen volt, még anno diákként lementünk Tihanyba, unatkozott a strandon, és beszólt, hogy: "Ússzuk át!" Mi kiröhögtük, Ő letöketlenezett minket, aztán nekiállt, úgy 1 km-re lehetett, már alig láttuk, amikor egy vizimentős csónak visszahozta, hogy nem lehet a bóján kívül lenni... aztán azokkal is összeveszett, és hazament... fura gyerek :)

2021. okt. 2. 11:49
 20/22 anonim ***** válasza:
#19: Vannak olyan valóban gazdagok is, akik szeretik rázni a rongyot. Teljesen felesleges ezt tagadnod. És olyanok is bőven, akik szeretik szórni a pénzt drága helyeken. Ezt is felesleges tagadnod. És vannak olyanok is, akikről írtál, de nem csak ők léteznek.
2021. okt. 2. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!