Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarják elhitetni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják elhitetni az ide írogató nők (is) a csúnya férfiakkal hogy nekik a belsőjükkel van a probléma és ezért sikertelenek a nőknél?

Figyelt kérdés
Holott a vak is látja hogy a ronda gúnya az oka mindennek.
2021. szept. 29. 12:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert akikre ezt mondjuk az ide írogatók közül, tényleg kb. mind selejtes féreg. Teljesen mindegy, hogy amúgy a külseje miatt sem kap esélyt a legtöbb nőtől, de ez nem jelenti azt, hogy belsőre nem egy hulladék.

Neked sem csak a külsőddel van gond, nehogy azt hidd.

Egyébként én is jöttem össze csúnya pasival és súlyosan bántalmazott. Szóval nincs olyan, hogy az a normális kapcsolat záloga, hogy velük kell randizni.

2021. szept. 29. 12:37
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

,,Mintha meg tudnád mondani rólam ránézésre hogy milyen a jellemem. Mert sugárzik..."

Pontosan így van. Látszik, milyen vagy. Ha meg nem, elég megszólalnod.

2021. szept. 29. 12:38
 13/36 anonim ***** válasza:

Mert így gondolják. Ők döntöttek az adott férfiról (nem te), és emiatt döntöttek így.

Abban lehet valami, hogy a belső tükröződik a külsőn is, de ettől még belenéztek az edénybe, nem foglalkoztak a külső, árulkodó jelekkel. Van, aki igényes erre, az alaposságra.

2021. szept. 29. 13:16
 14/36 anonim ***** válasza:
26%

Azért a tisztelt ítélkezőknek a figyelmébe ajánlanám Frankenstein történetét! A szörny eredetileg egy jóra vágyó karakter volt, akit azonban a felé áradó utálat végül valóban pusztító szörnyeteggé változtatott.

A mai világ is ilyen: ha nem felelsz meg a sablonkereteknek, akkor Isten irgalmazzon neked!

Most őszintén: Belegondolt már bárki abba, hogy milyen lehet úgy élni, hogy mások folyton csak undorral/szánakozással fordulnak felé?!

2021. szept. 29. 13:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sokat nyom a latban az életszemlélet, felfogás, a kisugárzás. Ismertem olyan, nem helyes férfit, akinek elég volt megszólalnia és a hangja, a mondanivalója feledtette a korát, a vastag szemüvegét. Én magam sem vagyok egy címlapra való gyönyörűség, de mégis, nagamnálsokkal helyesebb párom van. A vidámság, magabiztosság, humor óriási vonzerő.
2021. szept. 29. 15:11
 16/36 anonim ***** válasza:
53%
8-as vagyok, nem értem miért lettem lepontozva, csak elmeséltem, hogy életem szerelme nem szép.
2021. szept. 29. 15:36
 17/36 anonim ***** válasza:
33%
Jah, csak mellette közölted, hogy a való életben a csajok nagyon felszínesek :D Lehet ezért lettél...
2021. szept. 29. 15:40
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
csak őszinte voltam
2021. szept. 29. 16:30
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

14

Én hittem ezekben a mesékben még tizenévesen.

Éppen ezért volt az első komolyabb kapcsolatom 18 évesen egy ronda, lelkileg nagyon sérült, elkeseredett sráccal. Még meg is könnyeztem, hogy szegényt mennyit bántották és ő maga is mondta, hogy akkor meg tudna gyógyulni a lelke, ha legalább egyetlen esélyt kapna egy lánytól.

Hát én adtam neki, pedig bármikor kaptam volna jobbat, szép, csinos lány voltam mindig is.

Az eredmény: súlyos lelki és szexuális bántalmazás, szakításkor hazudozás, zaklatás, ismerőseimnek való hazudozás.

Egyáltalán nem az volt vele a fő probléma, hogy hogy néz ki, hanem az, hoyg a személyisége is egy mocsok, és egyáltalán nem hiszek abban, hogy a sok "felszínes szemét" miatt lett ilyen. Még ha így is lenne, akkor meg elég ciki, hogy azon az egy emberen verte le az egész élete kínját, aki esélyt adott neki.

Utána még ismerkedtem pár csúnya pasival, egyik sem jutott kapcsolatig, de több "gyöngyszem" is akadt. Volt, aki öngyilkossággal fenyegetett, ha nem megyek el vele randira, MIELŐTT nemet mondtam volna, szóval már a randimeghívás maga egy fenyegetés volt, többen is kritizálták a végzettségem, öltözködésem, és legalább egy tucat volt, aki zaklatott, leqrvázott elutasítás után. Érdekes módon voltak más csúnya vagy átlagos férfiak, akik tudtak normálisan viselkedni.

Volt kigyúrt, modell szétfiú exem is, aki szintén idióta volt, + ő is egy lelkinyomorék nárcisztikus alak, vszeg csak szexre kellettem neki, kidobtam egy hónap után, utána volt egy kis hiszti, sz.arkavarás, sértődés, de közel sem okozott lelki sebeket.

Amit megtanultam: Teljesen mindegy, hogy néz ki az illető, bárki lehet rendes és szemét is külsőtől függetlenül, de éppen ezért sem voltam hajlandó többé jótékonysági intézményként funkcionálni, ezért egy idő után csak a nekem külsőre is vonzóak között keresgéltem párt.

2021. szept. 29. 16:40
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
19 pontosan így van. De attól még, hogy mi nem voltunk felszínesek a többi csaj az.
2021. szept. 29. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!