Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a fiúknak, akiknek nincs és még sosem volt barátnőjük, pedig már 18 év felettiek, náluk mi a probléma, mi a oka annak, hogy sikertelenek a lányoknál? Tényleg vannak olyan fiúk, akikhez egyáltalán nem tudnak vonzódni a lányok?
Olyan nincs.
Nekem azért nem volt még barátnőm meg nem igazán foglalkoztatott.Sportoltam tanultam lazultam.
Pedig érdeklődtek a lányok
F19
Alap,hogy mindet direkt szalasztottam el. Sose utasítottak el. Talán, lett volna azért esély, kb. olyan 60% ami már több mint valószínű.
Nem volt, mert útálok velük beszélgetni,feszengek a társaságukban, nincs közös téma, a felesleges puncsolást nem szeretem, nem lihegek egyik után sem. Nem tudok szimpatikus lenni, útálok mosolyogni, egyszóval nem értek hozzájuk. Így nem lehet nőzni. De az a helyzet, hogy nem is érdekel annyira, mert sosem vágyom se párkapcsolatra, se családos életre. Akkor meg kár is hülyíteni akármelyiket, amelyik komoly viszonyt akarna.A jövőben úgyis elérnénk arra a pontra,hogy fialna,akkor meg takarodnia kéne úgyis. Nem kell útódegyed. Csak dugnék. Arra meg prosti kell. Egészen 25 éves koromig nem tudtam róla,hogy vidéken is vannak jó minőségű prostik, pestre csak azért nem utaznék órákat, meg ott a városon belül is bolyongani mire odaérjek egy vacak egy óráért. Most hogy 27 évesen rájöttem, vannak egész jó vidéki kúrólányok, mostmár talán lesz esélyem elveszteni a szüzikeségem valami menő pinyával.
"Tényleg vannak olyan fiúk, akikhez egyáltalán nem tudnak vonzódni a lányok?"
Igen. Én :D
A külsőmmel nincs nagy baj. Egy kis sportosság rám férne, meg egy ruhatárfrissítés. Volt lány, akinek tetszettem, de nem tudtam mit kezdeni a helyzettel :S
Szociális fóbiám van... ezért nem is próbálkoztam még sohase.
Biztos vannak. Nagyon csúnya lányok is léteznek, akkor fiúban miért ne lenne? Persze egymásra találhatnának ők is! Nem minden a külső... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!