Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül el a férfi mikor még egy szót se beszéltünk?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom nekem kellemetlen az egész. Most ha magamból indulok ki, valaki nem erdekel (volt köztünk akár kapcsolat vagy komolyabb szóváltás) akkor sem biztos, hogy így viselkednek. Meg lát és majdnem el szalad. De van, hogy közben néz, de már kínosnak érzem. Nem rég óta a szomszédom a srác de nekem ez a viselkedés nagyon furcsa. Akár mikor véletlen osze futok vele az utcán, nézd, de közben el szalad mintha bántottam volna. Egy köszönés se volt még, hogy azt mondjam talán bunkó voltam és ez az oka. Miért csinálja ezt valaki? KB egy idős velem. N292021. szept. 24. 14:59
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 25. 08:16
22/25 A kérdező kommentje:
Csak mikor már látványosan csinálja, az elég frusztráló tud lenni és még nekem kellemetlen a szitu... Már kerülöm, véletlen se fussak ősze vele
2021. szept. 25. 08:18
23/25 anonim 

válasza:

A jelek szerint tele van gátlásokkal, komplexusokkal, továbbá nincs ki a négy kereke. Kell ez neked?
24/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem igazán csak nem értem ezt a viselkedést mikor még nem is beszéltük és látványosan csinálja
2021. szept. 30. 09:07
25/25 anonim 

válasza:

"Már kerülöm, véletlen se fussak ősze vele" "ki van varrva..."
Féltek egymástól, nem kéne, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!