Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kerül el a férfi mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül el a férfi mikor még egy szót se beszéltünk?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom nekem kellemetlen az egész. Most ha magamból indulok ki, valaki nem erdekel (volt köztünk akár kapcsolat vagy komolyabb szóváltás) akkor sem biztos, hogy így viselkednek. Meg lát és majdnem el szalad. De van, hogy közben néz, de már kínosnak érzem. Nem rég óta a szomszédom a srác de nekem ez a viselkedés nagyon furcsa. Akár mikor véletlen osze futok vele az utcán, nézd, de közben el szalad mintha bántottam volna. Egy köszönés se volt még, hogy azt mondjam talán bunkó voltam és ez az oka. Miért csinálja ezt valaki? KB egy idős velem. N29
2021. szept. 24. 14:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Mert lehet tetszel neki és meg ijed hirtelen nem tudja mit mondjon vagy mit csináljon ,hogy ne nézd hülyének próbálj felé azt sugározni ,hogy nem vagy el érhetetlen lehet attól meg nyugszik
2021. szept. 24. 15:04
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én bekopogtatnék és megkérdezném.
2021. szept. 24. 15:04
 3/25 A kérdező kommentje:

A másik verzió a viselkedés ének, mikor semmibe vesz. Na most találja ki. Ha rá köszönnek lehet tényleg el fut, de lehet még el is költözik...

Köszönöm a normális segítséget!

2021. szept. 24. 15:09
 4/25 A kérdező kommentje:
Elnézést át írt pár szót, most vettem csak észre
2021. szept. 24. 15:10
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Azért majd írd meg, ha sikerült kideríteni:D Komolyan érdekel!
2021. szept. 24. 15:11
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
azért csinálja ,hogy ne vedd észre ,hogy folyamatosan bámul téged 100% tetszel neki csak szégyellős nem mer kezdeményezni
2021. szept. 24. 15:14
 7/25 A kérdező kommentje:
De máskor viszont teljesen levegőnek néz. Már azon is meg fordult a fejem, egyszer rá köszönök, hogy szia ha néz... De volt rá precedens, hogy mentem le a kuzyakkal(kistestűek) mögöttem jött el kocsival és még a marha nyomta neki... Nem értem ezt esküszöm...
2021. szept. 24. 15:17
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

Most már én sem én azt gondoltam tetszel neki és csak szégyellős

De tudod mit köszönj rá legközelebb és ha nem köszön akkor poénos mond oda nem eszek ember húst ne félj vagy valami improvizálj

2021. szept. 24. 15:24
 9/25 A kérdező kommentje:

Ez az egész már baromi kellemetlen nekem esküszöm.

Mintha én lennék a világ leg félelmetesebb, roszabb embere és menekülni kell előlem különben meg fogom enni...

2021. szept. 24. 15:28
 10/25 A kérdező kommentje:
De egy nagy darab kigyurt srác...
2021. szept. 24. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!