Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem közeledik felèm egy férfi se. Hogy làtszik az ha egy férfinek tetszem ha még nem beszéltünk csak egy közösségbe vagyunk?
"Idősebb korosztályban meg hamar leveszik, kinek milyen az anyagi helyzete, és inkább arra hajtanak, akinek jó."
A férfiakat hol érdekli hogy egy nőnek milyen az anyagi helyzete? :'D
Hát nem tudom. Én viszonylag csóró családból jövök, apa karbantartó, anya gyári munkás. Nekem diplomám van, jó fizum, előttem karrier.
Volt már barátnőm, akinek az apja megyei főbíró volt, volt jachtjuk a Balatonon. Olyan barátnőm is, akinek a szülei társasházkezelő vállalkozást vittek, hárman laktak ötszobás, emeletes lakásban, mindenkinek volt saját kocsija. Olyan is, aki apjának több lovardája volt az országban.
De egyik csajnál sem ezt néztem. Sőt, ha ez annyira érdekelt volna, akkor együtt lennék most is valamelyikükkel, nem megyünk szét. Na jó, elhiszem, hogy vannak ilyen férfiak, csak most nyilván magamból indultam ki. A pénznél azért vannak fontosabb dolgok is az életben.
Az a férfi, amelyik meg akar ismerni és akinek tetszel, az egyértelművé fogja tenni, hogy érdekled.
Ha nem egyértelmű, akkor vagy nem érdekled, vagy nagyon teszetosza, és nem kell sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!