Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kerül el a férfi mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül el a férfi mikor még egy szót se beszéltünk?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom nekem kellemetlen az egész. Most ha magamból indulok ki, valaki nem erdekel (volt köztünk akár kapcsolat vagy komolyabb szóváltás) akkor sem biztos, hogy így viselkednek. Meg lát és majdnem el szalad. De van, hogy közben néz, de már kínosnak érzem. Nem rég óta a szomszédom a srác de nekem ez a viselkedés nagyon furcsa. Akár mikor véletlen osze futok vele az utcán, nézd, de közben el szalad mintha bántottam volna. Egy köszönés se volt még, hogy azt mondjam talán bunkó voltam és ez az oka. Miért csinálja ezt valaki? KB egy idős velem. N29
2021. szept. 24. 14:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Köszönj rá lesz ami lesz valahogy próbálj vele beszélgetésbe keveredni és majd rá térsz ,hogy "amúgy miért viselkedsz furán amikor látsz "
2021. szept. 24. 15:34
 12/25 A kérdező kommentje:
Lehet előbb utóbb az lesz...
2021. szept. 24. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy olyan ijesztő vagy ? Mit láthat rajtad ,hogy fél ? extrém a külsőd vagy mi ?
2021. szept. 24. 15:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Semmi különöset... Nincs... Melegítőben vagyok alltalaban ha ősze futunk mivel már itthon vagyok, vagy reggel munka előtt futok le velük. Szökés barna hajam van, ki van varrva a bal oldalam... Nem tudom... Csak már lassan odáig fajul a viselkedés miatt, hogy kerülöm lassan... Mert ha ősze futunk nagyon roszul érzem magam tőle
2021. szept. 24. 15:52
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos nem vagyunk gondolatolvasók, köszönj neki és elválik akar-e kommunikálni, vagy mi a pálya. S vedd fel hozzá a legszebb mosolyodat :)
2021. szept. 24. 15:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Szólítsd le
2021. szept. 24. 15:58
 17/25 A kérdező kommentje:
De miért?
2021. szept. 24. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg még szűz és nagyon-nagyon gyáva!
2021. szept. 24. 16:09
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
Ha neked tetszik, ha vonzó a számodra, akkor kezdeményezzél te!
2021. szept. 24. 16:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak emberkerülő, egyszerűen még egy sziát sem szívesen nyög ki (ettől függetlenül még testépíthet valaki, meg nézhet ki jól mentális zavar ellenére is). Esetleg emlékezteted egy korábbi, fájdalmas csalódásra, valakire aki lelkileg bántalmazta. Nem biztos, hogy a tetszés vagy a szüzesség váltja ki ezt a reakciót, lehet akár valamilyen poszttraumás stressz is.
2021. szept. 25. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!