Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy megharagudtam ?
Van egy srác akivel talákozgatunk.
Randi után nem 5 nappal rá írtam, és mondtam neki látni akarom kapcsolja be a webkamerát, azt mondta nem nem fogja ne erőltessem a video hívást mert nem szereti és tudom én is mégis hívom videon.
Jó akkor mondtam neki, hagy hívjam fel mert hallani akarom a hangját, azt mondta nem nem lehet mert játszik... én félreértettem azt hittem telefonos játék, és nem akar velem beszélni majd felhívtam kétszer, és rányomta a telefont.
Azt mondta értsem meg ő játszik, asztalnál ül és kártyázik gondolkodik... ne hívjam mert nem szereti. Ez az egész este történt, 23:30 kor megírtam neki hívjan vissza, azt nem ,nem fog vissza hívni mert sokáig tart az ő játéka.
Én erre mondtam neki jó akkor küldjön egy képét az asztalról és a kártyáról elolvasta és nem írt vissza, én mint nő ki adok ha elovassa a férfi az üzenetet és nem ír vissza.
Még írtam neki nem hiszem el, hogy kártyázik erre sem írt semmit vissza.
Hangüzenteben elküldtem neki, hogy miért hazudik és,hogy én ezek után nem fogok neki egy árva pontot sem írni soha sem.
Whatsappon -beszélgetünk és azt jelezi, hogy megtenkítette a hangüzenetemet, de nem játszotta le, nem hallgatta meg.
Eltlet 3 nap és még mindig nem írt vissza.......
Én meg bolondulok, mert nem bírom ki, hogy ne írjak vagy ne hívjam fel és ez már a 3. nap.
Pedig hargaszom rá.
Kinek van igaza?
Nekem vagy neki ?
Én mindenért hamar megsértődöm.... már elgondolkoztam azon lehet igazi pénzzel játszottak, kártyáztak este a haverokkal én még zaklattam őt....

"Hangüzenteben elküldtem neki, hogy miért hazudik és,hogy én ezek után nem fogok neki egy árva pontot sem írni soha sem."
Aztán meg jó nagy segget csinálsz a szádból és pszichopata módon zaklatod tovább. Fogd már fel, hogy van egy kis esze és ezért nem kér belőled és szakadj le róla.

13#
Sajna nem.
De szerintem túl sokszor nézte meg a keresztapa filmet.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!