Jogos hogy emiatt megharagudtam?
Voltunk egy táborban,ahol a legjobb fiubaratommal meg par baratjaval Megbeszeltuk hogy estefele átjönnek.Mikor este lett,azt mondta,hogy nem tudja még,hogy mit akarnak csinalni meg hogy már nagyon faradt.Ahamyszor megkerdeztem hogy akkor at e jonnek,azt mondta,hogy nem tudom.Elfogadtam,majd átmentünk a helyünkre,de azert megegyszer megkerdeztem,hogy akkor biztos nem e jon at,es ugyanaz volt a valasz.elfogadtam,aztan az udvaron hallottuk ilyen éjfél tájban,hogy az osztalyunkbol nehany lany ott ricsajozik náluk,a szobában.Nagyon szomoru egyben dühös is lettem,mert konkretan átvert.Ittak is,a lanyok pedig 6 orakor mentek at a szobajukba.Azt irtam neki,hogy ugy tudtam,aludni keszulsz,de nem irt vissza.Masnap hozzam sem szolt,es én sem hozza,egesz vegig azokkal a lanyokkal voltak.
Nagyon rosszul esett,amit csinalt.Tudom,hogy tobbet érez irantam,mint baratsag,de errol jónéhány honapja beszeltunk csak,de meg mindig észreveszem a viselkedése alapján.
Mit tegyek?jogos hogy haragszok?
Jog csak rendszerben van, érzelmekben értelmezhetetlen.
Megharagudni ésszerűtlen.
Először valamiért úgy olvastam, hogy te is fiú vagy, de akkor is jogosan esne rosszul az ilyesmi egy baráttól.
De akár többet érzel iránta (amit az írásod alapján esélyesnek tartok), akár nem, ő nem viselkedett korrekt módon, hanem szépen sunnyogott. Naná, hogy haragszol rá. Ha titokban tetszik is neked, ez még rosszabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!