Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elment külföldre nyaralni 9 napra, és még egy SMS-t sem írt. Jogos, hogy megharagudtam értve, vagy csak én fújom fel?
Nézd átérzem a problémádat,erre nincs magyarázat, hogy egy egyszerű sms-t sem tudott írni.
Nekem is volt ilyen, majd hazajött kimagyarázta,és kis idő múlva szemet hunytam.Nem fújod fel, jogos az 1 pont.
Ha a férjem elmegy a haverokkal motorozni vagy pecázni (mennek külföldre is 1 hétre) akkor nem szokott írni. Én se nagyon neki. Hagyom, hogy hadd tombolják ki magukat a haverokkal egy kicsit.
Ha én elmegyek a barátaimmal vitorlázni, akkor én se írok, kicsit kikapcsolok és jól érzem magam.
Több mint 20 éve vagyunk házasok, van 3 gyerekünk és mindíg így csináltuk. De ez nekünk mindkettőnknek jó igy.
Ha neked így nem jó, akkor írj neki és ha hazajött akkor beszéljétek meg, hogy aggódsz és szeretnéd, ha írna neked.
Egy kapcsolatban úgy kell a dolgokat kezelni, hogy mindkét embernek jó legyen. De ezt csak megbeszéléssel lehet tisztázni.
Én teljes mértékben az utolsó válaszolóval értek egyet!!! Aki elment,agy annak kell elöszőr írnia, hogy megérkeztem vagy valami. 22/L
És biztos külföldre ment????
Úgy gondolom, hogy ha valaki elmegy valahova, akkor illik legalább annak megereszteni eghy sms-t akit szeretünk, hogy figyi épségben megérkeztem.
Akit szeretek annak meg pláne....
Szóval ne te teperjél, teperjen ő...28/F
Igen, annak kell írni aki elment. Ez nálam is mindig így volt. Sok barátom volt, és mindegyik írt, amikor elment nyaralni és én nem mentem...
Ettől függetlenül írhatsz te is neki, meglátod mikor válaszol. De ha a kapcsolatotokban nem volt különösebb gond mostanában, akkor nem hiszem hogy azért nem ír mert nem érdekled már. Ha valami gond van, akkor nem fog válaszolni, vagy csak nagysokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!