Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen miért kell megharagudni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen miért kell megharagudni? Jogos? :/

Figyelt kérdés

Szülinapom volt. Reggel beszéltünk egy kicsit a párommal, aztán mennie kellett. Mivel külföldön van, nem tudtunk együtt lenni. Később fel is hívott telefonon.

Mondta, hogy aztán írjak smst(gyakran szoktam)Írtam is, aztán a barátnőimmel elmentem 2 órára sétálni kiruccanni egyet, ami alatt nem tudtam neki írni. Ez sem tetszett neki, de elmondtam hol voltam. Utána már írtam neki. Aztán este elmentem anyával koncertre. Mivel itt volt nem messze, és végül is az én napom/volt, elmentünk. Ő is a reggel azt mondta programja van ott kint, és csak este éjfél után tudunk beszélni. Gondoltam, oké addig ülök majd ott, és hazajövök, hogy beszéljünk. Így is volt, éjfél előtt itthon voltam, ő pedig írt egy üzenetet(előtte egy órával már) dühösen, hogy neki nagyon rossz napja volt, elmegy aludni. És ennyi. Ilyenkor tudom, hogy mérges és durcázik. De most nem tudom, hogy jogosan-e? Miért?Ha mondta volna, hogy hamarabb otthon lesz, siettem volna, de így...Vélemények? :/ Mit mondjak majd neki, kiengesztelésképp? (Az idő ne tévesszen meg, itt egy órával később van)

2013. aug. 18. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiengesztelésképp nyisd fel a szemed és keress végre egy értelmes Magyarországon dolgozó srácot.
2013. aug. 18. 23:34
 2/8 A kérdező kommentje:

De én csináltam valamit rosszul, vagy ő a semmin sértődik?

Nem dolgozik most külföldön, a családjával van kint.

2013. aug. 18. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyerekes a párod. Nem érdemel meg téged.
2013. aug. 18. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmi miatt bevágni a durcit? Alapból milyen férfi az aki képes durcázni? Ha engem megsértenek, akkor max kell egy-két óra amíg összegzem a gondolataim, érzéseim és ha úgy van akkor vagy elfelejtem a dolgot vagy a másik félnek elmondom, hogy "hékás ez így nekem nem éppen jó". Na mindegy.
2013. aug. 18. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyerekességgel nincs semmi gond. Viszont, szerintem lehet, hogy csak tényleg fáradt volt, és te túlizgulod.
2013. aug. 18. 23:38
 6/8 A kérdező kommentje:
gondolom ilyenkor azt érzi, hogy nem törődöm vele, keveset kerestem stb, mint már volt rá példa. Csak nem tudom, hogy ennyi másnak sem lenne elég??
2013. aug. 18. 23:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy túlizgulnám. Ismerem annyira jól, hogy lássam mikor van valami baja...:/
2013. aug. 18. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagára is haragszik kicsit, hogy nem lehet veled, mikor a szülinapod van. Ezért sérelmezte, hogy nem voltál ott. Mivel szeret, a távolság elég zavaró tud lenni... Mit mondj neki? "Kicsim! Szeretlek"
2013. aug. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!