Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen miért kell megharagudni? Jogos? :/
Szülinapom volt. Reggel beszéltünk egy kicsit a párommal, aztán mennie kellett. Mivel külföldön van, nem tudtunk együtt lenni. Később fel is hívott telefonon.
Mondta, hogy aztán írjak smst(gyakran szoktam)Írtam is, aztán a barátnőimmel elmentem 2 órára sétálni kiruccanni egyet, ami alatt nem tudtam neki írni. Ez sem tetszett neki, de elmondtam hol voltam. Utána már írtam neki. Aztán este elmentem anyával koncertre. Mivel itt volt nem messze, és végül is az én napom/volt, elmentünk. Ő is a reggel azt mondta programja van ott kint, és csak este éjfél után tudunk beszélni. Gondoltam, oké addig ülök majd ott, és hazajövök, hogy beszéljünk. Így is volt, éjfél előtt itthon voltam, ő pedig írt egy üzenetet(előtte egy órával már) dühösen, hogy neki nagyon rossz napja volt, elmegy aludni. És ennyi. Ilyenkor tudom, hogy mérges és durcázik. De most nem tudom, hogy jogosan-e? Miért?Ha mondta volna, hogy hamarabb otthon lesz, siettem volna, de így...Vélemények? :/ Mit mondjak majd neki, kiengesztelésképp? (Az idő ne tévesszen meg, itt egy órával később van)
De én csináltam valamit rosszul, vagy ő a semmin sértődik?
Nem dolgozik most külföldön, a családjával van kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!