Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek se "jogos" ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se "jogos" ilyen miatt szakítani?

Figyelt kérdés

A barátom sose dicséri a külsőmet, összesen egyszer mondott olyat, hogy milyen szép vagyok és ennyi. Kérdeztem tőle, hogy ez mégis miért van, azt mondja, hogy úgyis tudom magamról, hogy az vagyok és teljesen egyértelmű, hogy ő is így gondolja... de attól még jól esne hallani, szerintem ez nem olyan nagy elvárás, hogy annyit mondjon néha, hogy nahát milyen jól áll ez a ruha, vagy jéé, milyen szépen nézel rám stb...

A másik dolog, azt se mondja, hogy szeret, az érzelmeiről se beszél, mert hogy ő milyen zárkózott típus és nem szereti ezt mondogatni.

3 hónapig voltunk együtt, de nekem ebből a közömbösségből bőven elég volt ennyi.

Mikor szakítottam vele ezek miatt ott sírt nekem, hogy de attól még mennyire szeret és engem tart a legszebbnek, és hogy lehet emiatt szakítani...

Ti mit gondoltok? Tényleg ennyire érthetetlen, hogy ez engem zavart és kételyeket ébresztett bennem?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi hülyeségért képesek vagytok szakítani velünk. Egyik haveromat azért dobta a lány, mert csókolózás közben a szemébe nézett és ez szerinte megalázó. A te indokolásodnak is ennyi értelme van.
2013. aug. 11. 19:58
 2/27 anonim ***** válasza:
Szerintem adhattál volna neki még pár hónapot, hogy tényleg jobban megnyíljon, de te életed. Ha nem voltál mellette boldog, akkor bókokkal se lettél volna boldog mellette!
2013. aug. 11. 19:59
 3/27 A kérdező kommentje:

Boldogabb lettem volna sokkal, és ezt korábban is jeleztem neki.

Rossz érzés, hogy bárhol vagyok, rajta kívül mindenki megdicsér vagy bókol nekem, csak épp az az ember nem, akitől pont hogy érne is valamit...

2013. aug. 11. 20:00
 4/27 anonim ***** válasza:
70%

Hát ezt nem tudom hova tenni. Ha tényleg ez volt a legnagyobb baj a kapcsolatotokban, szerintem a fiú jár jobban jár, ha nem keresed többet, sajnálom, hogy ezt kell írjam.

Egyébként tuti gyönyörű vagy, akik nagyon szépek, a pasik körében alapszabály, hogy ne mondogassák nekik állandóan, mert biztos rengetegszer hallják mindenkitől. Plusz ha ő zárkózott típus, akkor meg pláne nem fogja mindig kimondani, még akkor sem, mikor ezt gondolja, mert félhet kimutatni/nehezen tudja kimondani. Én is zárkózott vagyok és egy nagyon szép lánynak nem mondogatnám folyton, mert elég közönséges lenne ezt mondogatni, azt gondolná, hogy csak emiatt kell nekem. Amiből pedig az következik, hogy a fiú felszínes, külsőségekre hajtó.

28/F

2013. aug. 11. 20:04
 5/27 anonim ***** válasza:
65%
nem értek egyet az első kommentelővel... persze egy szinten tolerálni kell, ha zárkózott a másik és máshogy fogja fel ezt a dolgot. De én is lány vagyok, és a régebbi+ a jelenlegi kapcsolatomat összehasonlítva én is azt hangsúlyozom hogy igenis fontos az elismerés a kapcsolatban. A mostani pasim sem ömlengős nyálas típus (hálistennek), de érzékelteti velem (akár a viselkedésével, akár szavakkal)hogy büszke rám, jó velem megjelenni, ízlik amit főzök neki, csinos vagyok stb, és ez engem boldoggá tesz, egyszerűen jól érzem magam a bőrömben tőle. Egyébként csak emiatt szakítottál vele, az érzéseid nem voltak olyan erősek?
2013. aug. 11. 20:04
 6/27 anonim ***** válasza:
Elég ostoba/szemét döntés, de mit várjunk többet? Nem szeretted.
2013. aug. 11. 20:05
 7/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt "jogos" a szakításod, pont abból derült ki mennyire szeretett, hogy sírt mikor elmondtad neki, hogy szakítani akarsz vele. Ha nem érezted, hogy szeret a te hibád, valószínűleg talál majd nálad jobbat.
2013. aug. 11. 20:06
 8/27 anonim ***** válasza:
55%
Gratulálok! Hogy te mekkora egy farok vagy... Őszintén szeretett téged, te meg épp most romboltad le minden önbecsülést. Ennyi erővel, hogy teljes legyen a kép, ki is nevethetted volna, hogy milyen kicsi van neki odalent -.-"
2013. aug. 11. 20:08
 9/27 A kérdező kommentje:

Miért lenne az én hibám, hogy ő nem érezteti velem, hogy szeret?

Korábban volt két hosszútávú kapcsolatom, de soha nem kellett abban kételkednem egy percig se, hogy az akkori párom szeret vagy nem.

Egyébként kicsit furának tartom, hogy számotokra ez nem fontos, hogy a párotok elismerjen titeket és érezzétek, hogy szeret, de ezek szerint ez az általánosabb nézet, ezt mondjuk jó tudni. :)

2013. aug. 11. 20:11
 10/27 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj a mai világgal, hogy az emberek a külsőségekre hajtanak, főleg a nők.
2013. aug. 11. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!