Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek se "jogos" ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se "jogos" ilyen miatt szakítani?

Figyelt kérdés

A barátom sose dicséri a külsőmet, összesen egyszer mondott olyat, hogy milyen szép vagyok és ennyi. Kérdeztem tőle, hogy ez mégis miért van, azt mondja, hogy úgyis tudom magamról, hogy az vagyok és teljesen egyértelmű, hogy ő is így gondolja... de attól még jól esne hallani, szerintem ez nem olyan nagy elvárás, hogy annyit mondjon néha, hogy nahát milyen jól áll ez a ruha, vagy jéé, milyen szépen nézel rám stb...

A másik dolog, azt se mondja, hogy szeret, az érzelmeiről se beszél, mert hogy ő milyen zárkózott típus és nem szereti ezt mondogatni.

3 hónapig voltunk együtt, de nekem ebből a közömbösségből bőven elég volt ennyi.

Mikor szakítottam vele ezek miatt ott sírt nekem, hogy de attól még mennyire szeret és engem tart a legszebbnek, és hogy lehet emiatt szakítani...

Ti mit gondoltok? Tényleg ennyire érthetetlen, hogy ez engem zavart és kételyeket ébresztett bennem?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor csak butus vagy. Most itt állsz a szerelmed nélkül, egy ilyen szánalmas döntés után. Hónapokig fogsz szenvedni.
2013. aug. 11. 20:26
 22/27 A kérdező kommentje:
De ez tényleg ennyire nagy elvárás szerintetek? Nem fura, hogy erre nem képes értem, ha ennyire szeret?
2013. aug. 11. 20:27
 23/27 anonim ***** válasza:
Látod mondta végül, időt kellett volna keki adni.
2013. aug. 11. 20:28
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

"Mikor szakítottam vele ezek miatt ott sírt nekem..."

Tudod te, mekkora megalázás ilyet írni?

2013. aug. 11. 20:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Na jó, így már tényleg más a helyzet... de azért egy esélyt még igazán adhattál volna neki, nem szabad ilyen büszkének lenni, mert még később megbánhatod ezt a döntésedet, ha tényleg ilyen fontos neked.
2013. aug. 11. 20:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Jogos volt, nem illetek össze, ha most ennyire nem képes később is szenvedtél volna mellette.

Én is megjártam már és elvileg szeretett a párom, mégse volt képes megfelelően kifejezni és így nincs értelme.

2013. aug. 11. 20:38
 27/27 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem jogos. Nem voltál boldog mellette. Ennél komolyabb ok nem igazán van a szakításra. Ráadásul könnyű dolga volt, mert konkrétan megmondtad, mire vágysz. Ennek ellenére nem tette meg, pedig igazán nem nagy dolog.

Mondjuk egy érett kapcsolatban alapnak kellene lennie, hogy az ember figyeli a másikat, figyeli hogy minek örülne, és azt lehetőség szerint megteszi neki. Az a minimum, hogy igenis bókolunk, megdicsérjük. Nem csak a férfi a nőt, a nő is a férfit.

2013. aug. 11. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!