Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se "jogos" ilyen miatt szakítani?
A barátom sose dicséri a külsőmet, összesen egyszer mondott olyat, hogy milyen szép vagyok és ennyi. Kérdeztem tőle, hogy ez mégis miért van, azt mondja, hogy úgyis tudom magamról, hogy az vagyok és teljesen egyértelmű, hogy ő is így gondolja... de attól még jól esne hallani, szerintem ez nem olyan nagy elvárás, hogy annyit mondjon néha, hogy nahát milyen jól áll ez a ruha, vagy jéé, milyen szépen nézel rám stb...
A másik dolog, azt se mondja, hogy szeret, az érzelmeiről se beszél, mert hogy ő milyen zárkózott típus és nem szereti ezt mondogatni.
3 hónapig voltunk együtt, de nekem ebből a közömbösségből bőven elég volt ennyi.
Mikor szakítottam vele ezek miatt ott sírt nekem, hogy de attól még mennyire szeret és engem tart a legszebbnek, és hogy lehet emiatt szakítani...
Ti mit gondoltok? Tényleg ennyire érthetetlen, hogy ez engem zavart és kételyeket ébresztett bennem?
Miért gondoljátok, hogy szeretett?
Az egy dolog, hogy sírt, de még nem volt korábban kapcsolata, mert inkább eléggé csajozós típus volt, és lehet, hogy szimplán csak rossz érzés volt szembesülnie azzal, hogy milyen egy szakítás, mert eddig ő dobta el a nőket...
Én szerettem és most is szeretem, viszont úgy éreztem, hogy ő nem. Ezért szakítottam.
Most ez komoly?! Te tényleg emiatt szakítottál vele? Oké, hogy fontos, én is szeretem hallani az ilyen elismeréseket, de ilyen hülye dolog miatt kidobni... ráadásul el is sírta magát, amiből érezhetnéd mennyire szeret téged.
Így nem lesz soha komoly kapcsolatod, ha ilyenek miatt egyszerre szakítasz. Egy hosszabb kapcsolatban lehetnek komolyabb gondok is, de MINDENT meg lehet beszélni.
Volt 4 éves kapcsolatom is, szóval tudom milyen egy komoly kapcsolat.
De érdekes, még ott is mindvégig éreztettük egymással, hogy a másik milyen fontos és mennyire szeretjük.
És azt egyébként nem tartjátok furának, hogy elmondtam neki, hogy ez nekem milyen fontos és ezután se mondott egyetlen egyszer se semmi ilyesmit?
Ha annyira nagyon szeret, akkor ez tényleg akkora elvárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!