Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kinevetett mert felnőtt színezőt vettem magamnak, jogos, hogy megharagudtam?
FELNŐTT színező, jó stresszoldó, már régóta akartam egy ilyet. De ez a hülye nem érti, hogy ez felnőtteknek van, és gúnyolódott és kinevetett, hogy színezőt vettem, milyen dedós már. Nagyon rosszul esett és mérges is lettem, azóta hozzá se szóltam. Pedig már bocsánatot kért, és ki is próbálta, de nekem akkor is rosszul esett. Szerintetek igazam van? Azért ez elég bunkó volt tőle, nem?
L/22
Szerintem is elég gáz( bunkóság )ilyen semmiség miatt gúnyolódni
Minek egy ilyen hülyeség miatt veszekedést indítani...
De ha valóban látod rajta hogy TÉNYLEG sajnálja, akkor próbáld magad túltenni ezen
Valószínűleg ő is rosszul érzi magát miatta, szóval sokáig nem érdemes haragudni rá
Csak lehetett volna ő is okosabb kicsit
Jogos, hogy rosszul esett és kigúnyolt de, bocsánatot kért tőled és kár tovább ezen rugózni.
Nem kell kihangsúlyozni a FELNŐTT szót az se lenne igazából nagy gond, ha micimackós színezőt szerettél volna magadnak.
Én például legózni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!