Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha szeretem ha a barátnőm harisnyában van?
Valahogyan olyan gyönyörűen néz ki benne, jól áll neki, szexi. Csak félek ezt megmondani neki, félek, hogy esetleg hülyének nézne, vagy ilyesmi. Vagy ez normális, hogy mondjam neki, hátha gyakrabban fogja hordani?
Most végeztünk sulival mindketten, ő irodai munkát fog csinálni. Ott gyakran kell majd harisnyát viselnie nem?
Miért lenne baj? Szerintem is nagyon szexi amikor egy nőn harisnya van magassarkúval
Szerintem mondd nyugodtan a baratnődnek nem hinném hogy ezért megharagudna , sőt többet venne fel hogy a kedvedben járjon
Nem feltétlenül kell, attól függ, van-e erre vonatkozó dress code. Nekem simán megfelelt mindig irodai munkára a farmer-póló kombináció is. Inkább azoknak lehet fontosabb az elegánsabb öltözet, akik ügyfeleznek.
Megmondhatod neki egyébként, de azért a nyári hőségben ne akarj harisnyát ráadni... :-D
Valami tragédia :D
Mondd meg neki, hogy figyelj édes drága egyetlenem, imádom, amikor harisnya van rajtad, iszonyat szexi vagy benne
Majd hordani fogja, meglásd
22/N
A napi lábas kérdés megvolt levezetésnek:).
1, Ha neki így jó, neked ez tetszik, akkor ez van, mond meg neki, hogy ez neked tetszik. Bár nyáron a nap végén nem annyira jó levenni, mert illatos...
2, Munkahelye válogatja: van, ahol lehet mezítláb lenni, van, ahol kell a harisnya. Legalább tavasztól őszig tuti hordhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!