Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik az elvárások egy kapcsolat elején a férfitól?
Mármint hogy mondjam, 31 F vagyok, és igazából a héten szakítottunk , nem tartott túl sokáig a kapcsolat (1.5 hónap). Leginkább a lány azt akarta volna lefordítva hogy a csillagok is körülötte forogjanak.
Kevés volt a heti 4 nap találkozó (igazából ez is nézőpont kérdése, mert a maradék 3 napban ő vezetni járt heti kétszer illetve egy hétfő esett ki) legalábbis ez is indok volt (mert amikor először ráért volna többször is én nem hoztam fel azonnal, hogy találkozzunk).
Nem mutattam ki eléggé , hogy szeretem - szóval szülők tudtak róla, haverok tudtak róla, mondtam neki napjában százszor , hogy szeretem és hiányzik mert tényleg úgy volt, nem titkoltam vagy ilyesmi, utcán is "felvállaltam" tehát kézfogás, csók minden volt, inkább ő volt az aki szégyellősködött - szóval mi az ami kevésnek tűnik itt?
Randikon én fizettem , ő fel se ajánlotta hogy felezzünk (mármint ez most mondhatnám negatívumként is a részéről, de engem nem zavart mert amúgy is visszautasítottam volna)
Oda mentünk mindig ahova ő akarta, a helyek amúgy is korlátozottak voltak, mert gluténérzékeny volt. Illetve egyéb programok... egy hétvégét töltöttünk teljesen együtt, az szuper volt , szerinte is (állatkert, étterem, cukrászda, borozó) , hétköznap azért korlátozottak a lehetőségek.
Velem állítólag olyan dolgokat csinált, amiket exeivel nem.
Apropó exek, gondolom alap ne beszéljünk róla (én mondjuk tudtam mindent az övéről, mert ő velem ellentétben sokat beszélt róluk)
Szóval közös programok , közös időtöltés megvolt, szerintem körülményekhez képest gyakran találkoztunk (hétköznap nála, mert messze lett volna neki a munkahelye tőlem, ebből az is következik, hogy én olyankor mehettem reggelente haza egy órát villamossal), hasonló gondolkodásmód általánosságban nézve a dolgokról, mint család, jövő...
Egyetlen hibám amit még fel tudok sorolni és ami jogos, hogy írásban van hogy félreérthetően írok le ezt azt, de szerintem nem is vészesen rosszul, annyira meg pláne nem vészesen hogy ilyen miatt szakítsanak velem.
Ja és mellékesen még annyi, hogy egyébként újépítésű saját lakásom van és jól fizető munkahelyem, szóval erre se lehetett volna panasz.
Szóval mi az amit néztek? Mert ez a hajó a héten már elment, de nem akarom hogy a következő is elmenjen.
31F Budapest

Hát ezt a lányt kellene megkérdezni, mert nálam nincs ilyen, hogy 1,5 hónap alatt kapcsolatban vagyunk.
Pro tipp: ha x nő véleménye érdekel, x nőt kérdezd.

Ne emészd magad. Kèpbe került egy jobb pasi.
Kb egy hèt és vele lesz.
A többi csak kifogás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!