Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak egy házas, nagycsaládos férfival?
Van egy férfi (39). Sosem találkoztunk, kb. másfél hete csetelgetünk és kb. kétnaponta fel is hív, hogy telefonon is beszélgessünk. Üzleti céllal keresett meg, ami jó lehetőség lenne nekem is. Sokat beszéltünk az üzletről, hamar nyilvánvalóvá vált a vonzalom kettőnk között. Aztán ez valahogy átváltott magánbeszélgetésbe. Már akkor közölte, hogy jó ha tudom, hogy házas és gyerekei is vannak. Ezt elkönyveltem, onnantól én üzletként tekintettem rá. A beszélgetések folytatódtak, főleg ő volt az, aki keresett, néha üzlet-máskor magánügyben. Nekem egyre furcsább volt, hogy van nap mikor kétszer is felhív hogy beszélgessünk, és rákérdeztem, hogy ez nem jelent-e problémát a családja miatt. Akkor elterelte a szót, de aztán másnap felhívott és mondta hogy beszélnünk kell. Bevallotta, hogy ahogy ismer meg, egyre inkább látja, milyen vagyok, mennyi a közös pont, és elindultak benne érzések az irányomban, és megőrjítem, mert folyton rám gondol. Utána hozzátette, hogy de nyilván neki családja van, úgyhogy hagyjuk is ennyiben a dolgot. Megerősítettem benne, hogy neki a családjával kell foglalkoznia, ezt itt le kell zárni. Azt hittem, akkor ezentúl max üzlet ügyben beszélünk, de tévedtem. Még aznap újra írt és azóta is ugyanúgy beszélgetünk. Nem írunk, mondunk azóta semmi olyat, ami "sok" lenne, de mégis beszélgetünk. Nem tudom, mit akar tőlem, de én nagyon oda-vissza vagyok érte, ami őrület, hiszen nem is találkoztunk személyesen. Arra gondoltam, találkoznunk kellene, hogy lássuk, mi ez. Azt hiszem, ha találkoznánk, talán rájönnénk mindketten hogy nem is olyan a másik, mint ahogy gondoltuk. Azt tudja, hogy nem vagyok könnyen kapható nő, nem hinném, hogy a sz*x miatt csinálja. Tudom, a sztori mindenhogyan gáz, hiszen házas, családos férfiról beszélünk...de ne állszentkedjünk, ha nem boldog a házasságában, miért kellene benne maradnia? Lehurrogó kommenteket nem kérek.
29/N
Én úgy gondolom , hogy te csak ki vagy éhezve és előbb dugnál egy házas 10 év korkülönbséggel , mint egy veled egykorú szűzzel.
Nem így van? Bizonyítsd várlak priviben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Most akkor hogy is van ez? Egyszer azt írod, hogy te írtál rá, máskor meg ő keresett meg üzleti célból..
Amúgy meg hogy alakulhatnak ki érzések, ha nem is találkoztatok?
Figyelmeztetett, hogy csaladja van. Ezt ugy ertelmezd, hogy lehet szex, kis kalandok, flortok, de ne lass bele semmit, mert ugysem hagyja el a csaladjat.
Csak lukra hajt.
Ne tolj ki magaddal.
Ebbe a foglalt férfibe könnyen beleszeretsz, utána pedig nagyon-nagyon fájdalmas lesz. Keress magadnak mást, aki szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!