Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van úgy, hogy nem tetszenek neki a vilagos hajú és szemű férfiak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nem tudok úgy vonzódni világos hajú és szemű férfiakhoz. Nem arról van szó, hogy spanyol kreol macho kell, hanem egy atlagos magyar, de barna vagy sotet haju, sotet szemu pasi sokkal jobban bejön.2021. szept. 14. 07:24
21/23 anonim 

válasza:

Nincs, te vagy az egyetlen a világon.
22/23 Sunshinedoll 

válasza:

Én annyira válogatós nem vagyok, ha kék szemű szőkével lenne meg az összhang, akkor randiznék vele. Randiztam is ilyenekkel, bár tény, hogy az esetem a sötét haj + szem kombó, és amúgy a komoly(abb) pasijaim is mind sötét hajúak, barna szeműek voltak.
De tinikorom nagy celeb szerelme pont szőke volt :D
23/23 anonim 

válasza:

Huh, nekem épphogy nagyon bejönnek a világos tipusú férfiak. Hófehér bőr, szőke haj, főleg ha hosszú és ápolt, uhh 😅. Alapjáraton a barnult/kreol bőr sem tetszik, de ettől függetlenül volt már sötét hajú, barna szemű pasim is, nem ez alapján válogatok.
Viszont van egyfajta kék szem amitől kiráz a hideg, pedig nekem is hasonló van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!