Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van úgy, hogy nem tetszenek neki a vilagos hajú és szemű férfiak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nem tudok úgy vonzódni világos hajú és szemű férfiakhoz. Nem arról van szó, hogy spanyol kreol macho kell, hanem egy atlagos magyar, de barna vagy sotet haju, sotet szemu pasi sokkal jobban bejön.2021. szept. 14. 07:24
A kérdező szavazást indított:
Nekem sem jön be a vilagos hajú és szemű férfi szexuálisan
Nekem bejönnek
35 szavazat
1/23 anonim 

válasza:

Én is így vagyok vele, csak az a "gond", hogy én barnaként bejövök nekik. :)
2/23 anonim 

válasza:

Szemszínben a zöld a kedvencem, hajban a sötétbarna. A vörös az, amire nem tudok gerjedni :D
3/23 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen időszakom igen. Aztan felülírta vki.
4/23 anonim 

válasza:

Van. Nekem első körben a sötétbarna szem fontos, de a haj is legyen az. #2-eshez csatlakoznék, a vörös az mindent visz!
5/23 anonim 

válasza:

Igen, mert a melybarna szem bizalmat ébreszt.
6/23 anonim 

válasza:

Én így voltam vele, amíg nem találkoztam a szőke, kék szemű férjemmel :D Addig folyamatosan sötét hajú, sötét szemű pasijaim voltak, de hát ő felülírta. Most már nem tudom nem vonzónak látni ezt a kombót :)
7/23 anonim 

válasza:

"Nem arról van szó, hogy spanyol kreol macho kell"
De, arrol.
"nem tudok úgy vonzódni világos hajú és szemű férfiakhoz"
Az nem baj, Azsiaban sok csaj van, aki igen :)
37F incel
8/23 anonim 

válasza:

6-os Nekem mindig szőke, kék szemű fiúk voltak 10-15 évesen az ideálok. Soha nem kerültem közel hozzájuk, és már én sem akarok.
9/23 anonim 

válasza:

37E incel...
Nem arról, Ázsiában te sem!
10/23 anonim 

válasza:

Bár nekem barna hajam és szemem van, de ha nincs jó seggetek és vállalható arcberendezésetek, akkor olymind1 mi tetszik, mi nem tetszik nektek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!