Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más nő is van úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is van úgy, hogy nem tetszenek neki a vilagos hajú és szemű férfiak?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nem tudok úgy vonzódni világos hajú és szemű férfiakhoz. Nem arról van szó, hogy spanyol kreol macho kell, hanem egy atlagos magyar, de barna vagy sotet haju, sotet szemu pasi sokkal jobban bejön.
2021. szept. 14. 07:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

ha valasztani kell, en is jobban vonzodom alapvetoen a barna haju, sotetebb szemu ferfiakhoz, igy visszagondolva, akik nagyon bejottek, mind ilyenek voltak.

DE nem ezen fog mulni, volt mar szoke, kek szemu pasim is. ha valaki bejon es szimpatikus es megvan a kemia nem a haj- es szemszine fig szamitani. ezt kicsit olyan ovodas dolognak tartom.

2021. szept. 14. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
na a NOKNEK szolo kerdes alatt ismet megjelentek a frusztralt, okoskodo ‘ferfiak’..
2021. szept. 14. 08:58
 13/23 anonim ***** válasza:
6%

Csoro vagyok....

37F incel

2021. szept. 14. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Engem a világos haj, világos szemmel csak akkor taszít, ha a bőre is világos! Nagyon fehér pasi tetszik sötét hajjal, illetve szőkék zöld vagy bizonyos árnyalatú kék szemmel könnyen barnuló bőrrel bejönnek.

Alapvetően bejön a könnyen barnuló bőr. Én vörös, szeplős vagyok, nem bírom a világos hajúakat és vörösöket(kivéve a mély, barnás vöröst, az bejön).

Egyedül a világoskék, vizes zöldeskékes szemek nem jönnek be, ha már kék, legyen erős kék. Ijesztő a nagyon világos szem, bennem sem ébreszt bizalmat és olyan brr..

Zöld szem, barna szem, erős kék szem oké. Hajszínben is minden oké, kivéve a világos vöröst. Bőrszínben a fehér bőr csak sötét barnás hajjal van rendben nálam.

A kreol típusnak feketés haja és szeme van, durván barna bőrrel. Na az nem jön be:)

2021. szept. 14. 09:12
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Én pont a sötétebb pasikhoz nem vonzódom.
2021. szept. 14. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj, hogy az ilyen világos haj-világos szem típussal együtt jár egy hipózott bőrszín, és bizonyos arcberendezés, és az nem tetszik. Szóval nem a színekkel van gondom.
2021. szept. 14. 09:28
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
akkor roma kell neked
2021. szept. 14. 11:08
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Na nekem meg csak azok jönnek be, német, holland, angol típus, vörös haj is. :)
2021. szept. 14. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Alapjáraton nekem is a barna szem, haj jön be. Viszont nem ettől függ a párválasztás szerintem.
2021. szept. 14. 11:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ez a típus az ideálom. Mindig is ez volt.
2021. szept. 14. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!