Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-50 èv körüli szinglik nem szègyellitek a testeteket az első közös èjszakán?
Fél éve lett vège a hàzassàgomnak ès elkezdtem megint randizni. De a testem már nem olyan mint mikor legutòbb randiztam a hàzassàgom előtt. Persze nem vagyok rossz bőrben. Ti, hogy vagytok ezzel?
48N

48 évesen is még ilyen felszínesnek lenni hatalmas szégyen. Te hol éltél eddig? Nem zavar téged, hogy az életedben nincs szeretet, üres, nincs benned semmi személyiségbeli érték, és élvezet?
48 évesen már rég azon kéne pörögni, hogy az első alkalom egy mennyei szellemi összeolvadás legyen, nem a rohadt testeddel foglalkozni, miközben ott van egy másik ember is.
Nagyon nagyon szánalmas. De még sokkal szomorúbb.
Nagyon sajnállak. Remélem pár élet múlva összeszeded magad.

Ez még huszonévesek esetén is gyakori, igaz náluk amiatt mert túlparázzák ennek a jelentőségét. Egyszerűen ilyen világban élünk. Megvalósíthatatlan ideálokat raknak ki példaként az emberek elé, azok meg belebetegszenek, hogy nem lehetnek olyanok. Nőkre, férfiakra egyaránt vonatkozik ez, bár a közbeszédben inkább a nők kapcsán jelenik meg.
Egyébként meg, ha ránézel egy felöltözött emberre is nagyjából kikövetkeztetheted milyen alkata van. Nagy meglepetés ritkán lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!