Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel mondjak le egy első randit? Ti mit szoktatok kitalálni?
Van egy srác aki tök jófej, aranyos, semmi baj nincs vele, de mániája, hogy találkozzon velem. Ismerjük egymást végülis, de kettesben még sosem voltunk. De nekem meg semmi kedvem, nagyon sok rossz tapasztalatom van az ilyen találkákból. Legfőképpen azért, mert bennem pár hét alatt még nem alakulnak ki olyan "érzelmek", hogy találkozni akarok, és én ilyenkor feszengek, mert úgy érzem mintha nekem kötelességem lenne fogadni a közeledését csak azért mert belementem, hogy találkozzunk.. De megbántani se akarom... Nem mondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy legyen valami, de nekem nagyon gyors. De nincs nagyon kedvem ezeket elmagyarázni neki, mert egyszerűen még annyira se mélyült el a kapcsolatunk hogy most én regényt írjak neki.
Azt már ellőttem egyszer, hogy rosszul érzem magam. Mit lehet még ilyenkor kitalálni?
(Légyszi ne olyat írjatok, hogy írjam le neki őszintén, mert már nem 1 pasinál volt sértődés ilyenkor.)

Az igazságot.
"Nem akarok veled találkozni".
Mivel ez az igazság, felesleges ezt bonyolítani. Megsértődik - na és? Ha hazudsz, az még sértőbb, még annak is, aki alapból korrekt lenne, mert lenézés van mögötte "nem érsz annyit, hogy az igazságot halljad".

Nem tudom miért olyan nehéz az őszinteség, én FFI létemre simán megértem/elfogadnàm a fentit.
Ha a többiek nem értették meg annyit is értek , mond meg ennek a srácnak: szívesen megismernèd, de még korai a tali , ennyi kb.

Attól, hogy azt mondod, hogy gyorsnak találod az egészet, nem döntesz semmiről. Ha hazudgálsz, akkor meg csak egy gerinctelen féreg vagy, aki ráadásul a gagyi kifogásával meg is kavarja maga körül a szart. Mert mit gondolsz, mi lesz, ha lemondod azzal, hogy valami hirtelen közbejött? Azt mondja, hogy oké és azonnal más alkalmat keres nektek a randira, tehát ugyanabban a szarban vagy, amit magadnak csináltál. Ha meg nemet mondasz arra is, akkor tényleg el fogod dönteni a kapcsolat sorsát, mert mindenki tudja, hogy a második "hirtelen közbejövés" meg "bocsnem" már lekoptatás, főleg ha nem javasolsz másik alkalmat (és nem fogsz, mert nem akarsz találkozni).
Nőj fej és húzd ki a fejed a pinádból. Nem kis taknyos vagy, hogy hülyeségekkel takarózz és anyád magyarázzon ki a fasságaidból, mint mikor nem mentél iskolába a töri doga miatt.

Nem tul gyors itt semmi, csak egyszeruen nem tetszik elegge a srac ahhoz, hogy talalkozz vele, de jol esik a figyelem, amit kapsz tole, raadasul "ingyen", azaz talalkozas nelkul.
De ezt ugysem fogod meg magadnak sem bevallani, hogy igy van, mert akkor ra kellene jonnod, mekkora suttyo vagy, amiert hetekig huztad az idejet a sracnak :D
A srac is hulye, hogy meg mindig irogat neked. Ha valakit elhivunk valahova, es alternativa nelkul mond nemet, akkor az egyenlo azzal, hogy SOHA nem fogunk talalkozni, nem erdeklodik a masik elegge, es itt leginkabb fizikai vonzalomra gondolok. Az elso leomndas utan meg par nap, max egy hetet erdemes varni, hogy a masik felajanljon magatol talalkozot, ha ez nincs, akkor el kell koszonni es tovabblepni.
Mi a szar jo az irogatasban, ahelyett, hogy eldumalnatok egy-ket orat egy kave mellett egy napsutotte teraszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!