Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel mondjak le egy első randit? Ti mit szoktatok kitalálni?
Van egy srác aki tök jófej, aranyos, semmi baj nincs vele, de mániája, hogy találkozzon velem. Ismerjük egymást végülis, de kettesben még sosem voltunk. De nekem meg semmi kedvem, nagyon sok rossz tapasztalatom van az ilyen találkákból. Legfőképpen azért, mert bennem pár hét alatt még nem alakulnak ki olyan "érzelmek", hogy találkozni akarok, és én ilyenkor feszengek, mert úgy érzem mintha nekem kötelességem lenne fogadni a közeledését csak azért mert belementem, hogy találkozzunk.. De megbántani se akarom... Nem mondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy legyen valami, de nekem nagyon gyors. De nincs nagyon kedvem ezeket elmagyarázni neki, mert egyszerűen még annyira se mélyült el a kapcsolatunk hogy most én regényt írjak neki.
Azt már ellőttem egyszer, hogy rosszul érzem magam. Mit lehet még ilyenkor kitalálni?
(Légyszi ne olyat írjatok, hogy írjam le neki őszintén, mert már nem 1 pasinál volt sértődés ilyenkor.)

"De nem akarok ilyen gyorsan "dönteni" a kapcsolatunk felől.. Nem olvastad végig amit írtam?"
Egy találkozás nem döntés. ha nem találkoztok, hogyan akarod megimserni?

"(Légyszi ne olyat írjatok, hogy írjam le neki őszintén, mert már nem 1 pasinál volt sértődés ilyenkor.)"
De írok, ugyanis volt nő, aki elmondta őszintén, hogy kedvel, de ez a tempó túl gyors. Mivel kedveltem, nem sértődtem be, szépen lassan haladtunk és lett is belőle kapcsolat.
Az udvarlód szándékainak feltérképezésére a legjobb eszköz az őszinteség. Aki ezen besértődik, az csak meg akart dugni.

Nem kell ürügy. Nem, nem szeretnék találkozni veled.
Ennyi.

De akkor meg nem randik alol kellene kibuvokat keresni, hanem megmondani, hogy nem lesz koztunk tobb Jozsi, aztan Jozsi majd eldonti, mi legyen. Ez nem megbantas, hanem tenyek kozlese.
Amit most csinalsz, az a megbantas, ugyanis lebegteted a sracot, mert tudod, hogy ha megmondod, nem fogtok osszejonni, akkor elveszitheted a figyelmet, amit kapsz.
Ez sajnos ilyen, ha en ferfikent tobbet akarok egy notol, de o nem, akkor ezzel nincs baj, nem tetszem neki es kesz. De nyilvan nem maradok a haverja sem, mert hogy lehetnek a haverja, ha igazabol vonzodom hozza szexualisan, meg akarom csokolni, le akarok vele fekudni, stb. Mi ertelme lenne ugy kavezgatni, hogy kozben jelentos mentalis energiakat emeszt fel visszafognom magam, hogy ne nyomuljak, mert tudom, hogy o nem kivancsi ram? Miert hallgassam a maganeleti torteneteit, mikozben EN akarok lenni a maganelete?
Undorito, amit csinalsz kerdezo! Lebegtetsz valakit, aki SAJAT bevallasod szerint SEM erdekel teged, mint ferfi. Ez bizony az egyik legalja viselkedes, amit no ferfivel tehet. Megalazod, pazarolod az idejet, rombolod az onbizalmat, es mindezt miert? Mert valaki veled is ezt tette.
Gratulalok, es egyben siralmasnak talalom, hogy valaki szeretettel fordul feled, te meg ezt csinalod vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!